Dadaliya Kızlar gebeyken , bebeginizin karnınızda öldüğünü doktora gitmeden anlayabilirmisiniz , bu durumu yaşayan varmı ?
Dadaliya dogurangaplumba evet kasıklarım cok agrıyordu bi anda kesildi midem bulantımda zaten kürtaj olacaktım soğan kürü içiyordum rahim ağzım açılsın die
dogurangaplumba Dadaliya Soğan kürünü hamile kalmak için duydumda sağlıksız gebelik varsa sonlandırılacaksa siz neden evde hem kendi sağlığınızla hemde eğer bebeğiniz yaşıyorsa onun vebaline giriyorsunuz? Madem sonlandırılacak doktorunuza gidin kendi sağlığınızla oynamayın
Civciv53 Dadaliya bebeğinizin öldüğünü bilmeden öldürmeye mi çalışıyorsunuz ? Şok içerisindeyim gerçekten
dogurangaplumba YldrmNUR hamile kalmak için duydum onu da yapan varmı işe yarıyormu bilgim yok hurafeler her yerde işte 😅
YldrmNUR dogurangaplumba rahim ağzını açtığını ilk defa duydum yoksa biliyorum soğan kürünü gebelik için yaptıklarını
dogurangaplumba YldrmNUR hee pardon 🤭 onu bende duydumda vebal almak bu ya plansiz gebelik yada sağlıksız gebelik bile olsa doktor sonlandırir zaten kendi canının vebaline de giriyor
Dadaliya dogurangaplumba bulundugum yer ilçe ile gitmem için 5 saat gitmem gerek ve eşim görevde kimsem yok maalesef
kubranurleo Şu an resmen bebeği öldürmeye çalışıyorum başarabildim mi diye soruyorsunuz yani?? Kafayı yediniz iyice. 5 saat değil 50 saat olsa yine de bi doktora gidilir. Çok normal gibi yazmışsınız bir de.