Canimbenim_06 Çok şükür durumumuz iyi ama ben artık can sıkıntısından eşime ve çevreye sarmaya başladım elim meşgul olursa belki biraz hafiflerim bildiğiniz güvenilir evde paketleme fln yerler var mı kızlar hamilelikten dolayı mesleğimi zaten yapamıyorum artık midem almıyor aslen veterinerim yardımcı olabilecek var mı
dogurangaplumba Canimbenim_06 Evde paketleme işleri arrik pek kalmadı ama el işi yapmayı seviyorsanız eliniz yatkınsa amigurumi yapıp satan çok çevremde
Mommytwice2 Canimbenim_06 ben bir ara internetteki toptancilardan bebek cocuk kıyafeti alıp satmaya başlamıştım çevreme ve bazı uygulamalar üzerinden. Ucuza satiyordum o yüzden satmıştım baya sonra bıraktım zor geldi
dogurangaplumba Canimbenim_06 örgü bende pek bilmem ama bebek yeleği bandana lif filan örmüştüm ilk hamileligimde can sıkıntısı zor bisey siz onları yapabilirsiniz belki maddi getiri olsun derseniz organizasyon şirketleriyle görüşün bi eğer bulunduğunuz bölgede varsa onların nikah şekeri vs paketlemeleri oluyor her yer vermez ama verende var
saudade_ Trendyolda böyle tablolar var, boyalarıyla gönderiliyor, bende oyalanmak için almayı düşünüyorum bakabilirsiniz sizde 🙏🏼 (sayılarla boyama tuval seti)