Teslimenursevil bende de vardı doktor zayıfla dedi diyetisyene gittim hamile kaldım. Çok aşırı kilom yoktu yani görenlerin dediği oydu nice kilolular hamile kalıyor ne saçma sana demeleri vs diyorlardı. İnsülin direncini düşürmen için tatlıyı ve beyaz ekmeği kesmen gerek daha çok lifli gıdalar ve az yağlı protein , sebze ağırlıklı beslenmen gerek canım. O düzene girince oluyor. Ve bol bol su. Tatlı ihtiyacını tarçından alıyorsun. Bi 500 ml lik şişenin içerisine çubuk tarçın atardım onu içerdim. Günde tarçınlı su 500 ml lik yeter. Diğer içtiğin sular normal su. Birde ceviz, kuru incir, kuru üzüm, kuru kayısı ara öğünlerin bunlar olursa bunlarla da tatlı ihtiyacını karşılıyorsun. Ekmek olarak ilk sabahları 2 dilim çavdar ekmeği öğlen bir dilim çavdar ekmeği ile başladım. 20 gün sonra diyetisyen ekmeği günde ikiye düşürdü. Akşam kesinlikle çavdar bile olsa ekmek yoktu. Gece akşam yemeğinden sonra çok çok acıkırsan yoğurt ye dedi zerdeçal , zencefil kat yoğurduna yada kuru kayısın varsa dilimle onu ye dedi. 2 ay bu şekilde devam etmeni öneririm. Birde akşam yatmadan 2 saat önce hiç bir şey yeme dedi. Mesela 12 demi yatıyorsun 9,buçuktan sonra hiç bir şey yeme. Ben insülin direncini bu şekilde kırdım.