Muhabbat Arkadaşlar 5 gündür çocuğumun ateşi çıkıyor gunduz ve gece ikisi birden çıktığı için dişin, 1yaşinda ateşinden dolayı cirop veriyorum onuda çok kullanmak zararliymiş onun yerine başka Bi şurup mu versem yani kızlar normal mi ateşinin 5 gündür olması
Masal12345 Muhabbat bence diş çıkarıyor benim kızımda bir yaşında iki üç gecedir uyanıp ağlıyor krize giriyo hafif ateşi var acaba benimkidemi diş çıkarıyor hiç hastaneye gidesim yok
Nuranbakay Muhabbat 6 saat arayla calpol ve dolven verebilirsiniz ve bol su içirin oluyor dişlerde öle umarım cabuk atlatır 🥰
Tugce48 Muhabbat 3 günü gecen ateşlerde bana gelin mutlaka diyordu benim doktorum bence bir doktora götürün belki başka bir ilac verir çözüm sunar
Muhabbat Masal12345 bence normal geliyor da sadece bu CALPOL şurup çok fazla kullanmak zararliymiş diye duydum oyuzden endişelendim benimki 39 derece oluyor oyuzden şurup veriyorum 37 olsa neyse diycem de
Masal12345 Muhabbat fazla vermeyin bende veriyorum onu ama çok vermek istemiyorum bir bez ıslatıp alnına koyun oda. Ateşi düşürür