Kelebekmisaliihayat Skck baharatlı, acı, salçalı yiyecekler ve çikolata gibi şekerli şeyler çok fazla mide yakıyor. Bol su içmek, maden suyu, ayran, yoğurt, ılık süt iyi geliyor . Geçmiş olsun 🌸
esmaaykur [silindi] salatalık benı daha cok rahstsız edıyor sabaha kadar ysnma yüzünden mahvoluyorum gavıscon da içiyorum ama gecmiyor artık biran önce dogursam dıyorum 😔
teacher-mom21 esmaaykur benim de öyleydi son aylarda durdu o yanma biraz da benim yediklerimle alakaliydi acı sarmısak salçalı bir şey yediysem o gece sabaha kadar mide ağrısı çekiyordum
teacher-mom21 Kelebekmisaliihayat ay evet çikolata ve tatlı dahi kâbusum olmuştu şimdi hatırladım hatta şekerim mi var diye şüphelenip şeker yüklemesi yapmış onda da bayılmıştım 😂 şekerim düşük çıkmıştı
Skck Kelebekmisaliihayat evet her yemeğim salçalı soğanlı baharatlı onlarsız yemek yapamıyorum bende yanıyor midem suya abanıyorum😂
Merversin Benim de bitmek bilmeyen mide yanmalarim var uyutmuyor . Ilık süt sade soda hiç birşey işe yaramıyor . Rennie Duo şurup kullaniyorum