Naber Ben 20 haftalik gebeyim bebegim bugun bikac kez oynadi durdu sonra oynamiyor normal miii sizce yada oymuyor ben hisetmiyorum endiseleniyorum ya sizdede oyle oluyor muuu
AlyaSu Naber canım yarın 19 haftalık oluyor birkaç gündür hissediyorum o da yatınca elime yumru şeklinde geliyor arada bir pıt pıt ediyor o da hareket mi bilmiyorum ilk olunca anlamakta zor oluyor 😊
Merve201119 Naber canım o haftalarda zaten hareketleri düzenli olmazki bebeğin daha ufak oynuyordur her hareketini hissetmiyebilirsin 28 den sonra hareketleri düzenli olur genelde
tazecikanneee Naber düzenli hareket kontrolü için erken bir hafta kuzum şuan hareketleri düzenli değil zaten merak etme
Busraaa44 Gayet normal canım Yeri geniş oldupu için hareket etsede o haftalarda çok hissetmemeniz normal
fatmanurkantar Naber 28 hatta 30a kadar günlük hareketler beklemeyin hele o haftalarda 3-4 gün bile hissetmediğim oluyordu doktorum böyle bir takip yapmamı 30dan sonra söyledi şuan her hareketini hissetmemiz zor 500 gr anca o haftalarda siz içinizi ferah tutun
fatmanurkantar Naber bakın ne kadar ufak ben tam hatırlamıyorum o haftaki gr çok küçükler güçleri o kadar yok emin olun şuan o kıpır kıpır ama biz hissetmiyoruz ilerleyen haftalarda nefesinizi kesecek totos az kaldı 💜
Ozlemsvr Naber bende öyleydim. Yenı hareket ettiği için bir de küçük ve yeri geniş ara ara hissetmemek normal..