Mom89_ Az önce kustum kızlar afedersiniz acı acıydı kötü oldum bir şey yoktur dimi 24 haftalık gebeyim
Klbk16 Mom89_ yok cnm acı su asit gibi demi bazen yediklerinden oluyor ben 30 haftamdayım haftada 1 kusarım yediklerimden midem ekşir
Kadersaahin Mom89_ ben bazı günler 20den fazla kusuyorum yatış verdi doktorum yatmadım geçti sayılır azaldı ara ara kusmak normal diye biliyorum 18+4 deyim hala kusuyorum günde 5 6 ya düştü
mavikalpvemavikalp Mom89_ bu kadar evhamlı olmayın lütfen hamilelikte mide bulantısı kusma yanmadan daha normal ne olabilir😅
Havvakc Mom89_ 34 haftadır midem bulanıyor ve kusuyorum . Korkmayın hamilelikte normal bu tarz şeyler.
Mom89_ Klbk16 yani nasıl desem tiroit ilacım acı tadı dacacit vitamin içtim demir ilacımı içtim birde antibiyotik içiyorum burnum akıyor diye doktor vermişti onlar mı dokundu bi an bilmiyorum hepsini kustum bi tuhafım🥹
Kadersaahin Mom89_ için rahat etmeyecekse nöbetçi kadın doğumcular oluyor hangi hastaneye gidersen git nöbetçi Dr hangi hastaneyse aranıp soruluyor sordur aklında kalmasın