Shurupp Kızlar bi çözüm bulan var mı buna? 35 hafta olduk bugün artık aklımı çıldırıcam o kadar sinir bi durum ki. Ne uyutuyor ne yatırıyor belli bir süre sonra sinirden ağlıyorum artık 😩
myonlychance Shurupp hiç deme bacak sallamaktan uykuya dalamıyorum geçmiyor o huzursuzluk kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen
mavikalpvemavikalp Shurupp gündüzleri yputubeden bakın siyatik bacak egzersizi diye onları yapın gün içinde iyi geliyor
Havos32 Shurupp bende aynı şekildeyim magnezyum biraz hafifletiyor ama asla geçmiyor soğuk su tutmakta biraz iyi geliyor
Fatmac Shurupp sahura uyandık geri uyuyamıyorum. Akşamdan soda içince de iyi geliyor. Bir de benim masaj tabancam var ben onla rahatlayıp uyuyabiliyorum.
Shurupp myonlychance şu an bağdaş kurdum bacaklarımı aldım altıma o kadar uyuştu ki hissetmiyorum. Anca böyle bi on on beş dk rahatlıyorum ama böyle de uyunmuyor
Hayat31 Soğuk bez koyun kızlar. Başka türlü hafiflemiyor. Ben magnezyuma baslqdim 2ay once şu an çok şükür yok öyle. En iyisi o. Ama o da ilk seferde geçmiyor sürekli içmek gerekiyor. Masaj ne yaparsan yap adı gibi huzursuz 🤦
Shurupp Hayat31 magnezyum kullanıyorum sabah akşam kasılmalarıma çok iyi geldi ama bunda bi faydasını görmedim
Hayat31 Shurupp soğuk bez falan denedin mi? Ben ilk başlarda sıcak su torbası koyuyordum dizlerime o da iyi geliyordu. Ama başkasına tavsiye etmem rahim için iyi değilmiş bende bilmeden yapmışım 🤭
Fundablkl1 Hanımlar magnezyum eksikliğinden ötürü oluyor ben bu salgını aldığım zaman bacak ağrısı yaşadım ama Artık yerimde duramıyordum yürüsem geçmiyor uzansam geçmiyor sadece sıcak su ile duş biraz rahatlatıyordu Dr gittim hamilelikte Ekrem ağrısına verilecek hiçbir şey yok magnezyum eksikliğinden demişti ilaçlarımı düzenli kullandım magnezyum ve vitamin olanları öyle rahatlattı. Allah yardımcınız olsun inşallah
maviipapatya Sadece bacak mı? Huzursuz el, huzursuz kol, huzursuz sırt, bel… Huzurlu yanımız kalmadı 😅
Paronayanne Shurupp valla kolonya sürüyorum ben azcık rahatlatıyor çıldırıyorum resmen aşırı zor bir şey