Dyg2324 Haftaya girdim ikinci hamileliğim ilkinde kızım daha erken dönmüştü ama sımdıki kızım hala kafası yukarıda duruyor 35 den sonra dönen oldu mu ya da bu durumda olup nasıl bir süreç yaşadınız 🙏🏻
Melikeergunbedir Benim 36 da döndü, egzersizler var çocuğu döndüren onları yapın kızlar tavsiyem, ben hep onları yaptım 36 da öğrendiğimde de normal doğum pozisyonundaydıı
Melikeergunbedir Serendipity16 pilates ve hareketleri 30 dan sonra yapmaya başladım ara ara sanırım çok yapmadım ama son haftalarda daha sık yaptım 35-36 da falan
Serendipity16 Melikeergunbedir bebek dönsün diye özel hareket yaptınız mı pilates falan dönmesini sağlıyor mu acaba benimde bebeğim ters
Melikeergunbedir Serendipity16 evet YouTube daki pilates hareketleri fln işe yarıyor canım ben simge duman videoları izledim birde instada gördüğüm hareketleri yapmıştım
Serendipity16 Melikeergunbedir evet bende Simge hanıma baktım ama acaba hangi haftadan sonra yapsam etkili olur dedim 34+5 oldum biraz yapayım da inşallah ile yarar