Letubra Ay lütfen bildiginiz size hos gelen bütün erkek isimlerini yazar misiniz. Hala isim bulamadigim icin esimin akrabalari isim de bulmamissiniz dedenin adini verin diye baski yapiyolar. Dedenin adi “İmdat” 🤦♀️
NGold Dede adı koymak isteyenlerden artık imdat ya 😂 benim yeğenimin ismi Asrın çok hoş bence ❤️ kendi oğlum olursa da Deniz koymak isterim
Deletedmom_110 Atakan Metehan Alparslan Alperen Çınar Ben eski Türk isimlerini daha çok seviyorum.🌸 En beğendiğim Alparslan inşallah oğlumuz olursa o olacak 🧡
Mineztrk Letubra bnde dini boyutunda anlamı güzel isimler seviyorum çocuklarımın ismi Muhammed zeyd ❤️ Mustafa Zahid Muhammed Mustafa (sav) peygamber isimi Zeyd Kuran’da adı geçen tek Sehabe ve çoğalan artan demek Zahid de Allah korkusuyla günahtan kaçınıp kendini ibadete verme
Vildanahsen Mineztrk Ben de sizin gibi dini ve de anlamı güzel isimleri seviyorum hatta bebegime Zahid Alp ismini düşünmüştük ama çevreden oyle tepkiler aldık ki.. Alışılmamış olduğu icin büyük ihtimalle insanlar ağır geldiğini dede ismi gibi olduğunu vs. Söyledikler. Sizin gibi beğenen ismi koyan birini görünce sevindim siz acaba böyle tepkilerle karşılaştınız mi ya da ağır geldiğini düşündüğünüz oldu mu hiç merak ettim☺️
Mineztrk Vildanahsen ay Zahid Alp daha güzelmiş pek duyulmadığı için aynen diyenler oldu ama önemli olan senin düşüncen biz başa peygamber ismi koyduğumuz için isimlerin ağırlığı var ama genelde Zahid diğer oğluma da zeyd diyoruz çokta güzel bnce düşüncemiz ☺️ ama Alp ismi gerçekten çok yakışmış zahidin yanına aklıma gelse kesin koyarmışım 😂😂 sağlıkla alın evladınızı kucağınıza inşallah