annebebek123 Bugün tam 40 haftalık olduk gelesi yok oğlumun napacaz kızlar ya? Gelsin istiyorum artık durdukça da kilo alıyor 3600 oldu doktor iri diyor omzu takılabilir diyor gelsin istiyorum tüm tuşlara basıyorum ama rahat takılıyor içerde herhalde oğlum
bebegimhayalim annebebek123 bende saat itibari ile 40+2 oldum. Bugün kontrolüm vardı 3 cm acilmam var ama sancim yok. Doktoruma dedim bebek bekledikçe ben stres yapıyorum kilo alacak normal doğum yapamicam filan. Sabah yatisim yapilcak 8 buçukta suni ile açılmayı desteklicez inşallah dualariniza talibim kızlar. Darısı bekleyen herkese inşallah hayırlı sağlıklı kısa sürede doğumlar ♥️
seymaa7 annebebek123 39+4 bizim de gelmiyor doktorumuz da bayramda burada olamayacağı için bayramdan 2 gün önce yatış yapacağız dedi 2cm açılmam var umarım suni sancı işe yarar sezaryenden çok korkuyorum
annebebek123 nurcan05 41.haftaya kadar bekleyelim dedi devlete gidiyorum mecbur kalmadıkça sezaryen yapmıyorlar zaten ben de normal doğum taraftarıyım bekliyorum bakalım
nurcan05 annebebek123 suni sancı verecekler sanırım en son benimde 38+1 korkuyorum beklemekten o kadar inşallah sizinde sabaha kalmadan dogumunuz olur bebeğiniz gelir 🤲🙏
annebebek123 bebegimhayalim Kaç kg bebeğiniz? Allahım yardımcınız olsun bir nefeste alın kucağınıza inşallah bebeğinizi hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
annebebek123 seymaa7 ben de hiç sezaryen istemiyorum bekliyorum bakalım Rabbim yardımcımız olsun gönlümüzden geçtiği gibi olsun inşallah 🙏🏻
annebebek123 bebegimhayalim benimki de 3600 erkek bebek doktor en son muayenede iri bebek omzu takılabilir dedi korkuttu biraz beni
bebegimhayalim annebebek123 asla korkma 4 den sonrası riskli ozele gidiyorum doktorum hic bi sikinti gormedi
Ceroklns annebebek123 hiç korkmayın ben 39 haftalık hamileyim ve bebek 3800 gr.. normal doğumu bekliyoruz Allah kolaylığını verir. Hem ultrasonda yanılma payı olabiliyor daha eksik doğabilirler. İnşallah çook kolay bir şekilde sağlıkla kucağımıza alırız🙏🏻💘
annebebek123 Ceroklns inşallah çok sağolun bekleyeceğim son ana kadar bebeğimin gelmesini sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz 🙏🏻🥰