Minikkalbim19 Kızlar kemik suyundan mis gibi az acili mercimek çorbası yaptım buyrun hasta hamisler hepinize keşke olsam da icirsem birer kase 🍵
Burcinkmslgl Minikkalbim19 Ben alırım çorbadan 😀😀36 haftalık hamileyim3 gündür gripten çok fena oldum çabuk geçer inşallah 😔
Minikkalbim19 Nursen21 hamileyken oruç tutabiliyomusunuz gerçi hamile olduğunuzu soylememistinkzben dedim,🤪🥰
Nursen21 Minikkalbim19 ya ben hemen Ramazan sonrası hamile olduğumu öğrendim daha sonra ilk aylar sıkıntılı malum şimdide günler kısa tutayım dedim 6-3=3 kaldı 😅 Kefareti yok çünkü Doğumdan sonrada Ramazan gelecek çok birikmesin istedim
YadeOmer Minikkalbim19 ay içirmiş gibi sevap kazandın bence canım,allah niyetini kabul etsin 🙏😌 insanın bir çorba yapmaya bile hali olmayabiliyormuşum Hamile olunca anladım,büyük nimet gerçekten 💕 Allah hepimize güç kuvvet sağlık versin
tugba_kck_1987 Minikkalbim19 Ahhh şuan öyle ihtiyacım varki sıcak bi çorba içmeye hep kuru şeyler yemekten içim kurudu. Kendimde yapamiyorum olsada içsek. Benim yerime ye canım şifa niyetine