Emel_aslan06 Sevdeeeee kontrollere etlik hastanesine mi gidiyorsunuz hangi dr gidioosunuz kaç aylik gebesiniz
Sevdeeeee BARUTCU06 hayır bebeğin bilgilerinin olduğu dosya oluyor ya kilo boy vs Ultrason bilgileri yani
Sevdeeeee Adsizbiri sorun yok teşekkür ederim sadece bebeğin bilgilerini merak ettim e nabız vb yerlerden göremedim görebilir miyim bilmiyorum tabi
BARUTCU06 Sevdeeeee evet e nabızda bebegınız bılgılerı girili. Raporlar kısmında doğum raporu var orda bebeğiniz kaç kg, boyu, doğum saatı ilk aşısı yazıyor
BARUTCU06 BARUTCU06 ultrason bilgilerini çoğu hastane kaydetmıyor aslında onlarda görülüyor belki sizin sistemınıze eklemıslerdir e nabıza bakın radyoloji görüntülerinden
BARUTCU06 Sevdeeeee radyoloji görüntüleri var e nabızda ordan bakabilirsiniz ama çoğu hastane bunu sisteme işlemiyor, belki sizin sıstemınızde vardır
BARUTCU06 Sevdeeeee benim 21. Haftadan sonra ultrason kayıtları var görüntü olarak değil sadece bebeğin boyu kafa ölçüsü karın ölçüsü haftaları yazıyor . Ama ondan önceki tarihleri girmemişler
Sevdeeeee Emel_aslan06 doktor olarak normal alanda Sümeyye mermi, perinatoloji takipliyim 1 Aydır ama Gülşah Dağdeviren.