Seren27 Merhabalar, benim beta pazartesi 546 çıktı çarşamba 1149 çıktı cumartesi doktora gdicem inşallah keseyi görmeye, fakat sadece sol tarafımda hareketlenme var gbi sağda herhangi bir ağrım yok normal mi sizce bu durum ?
metemom_ Seren27 benimde hep sol kasık ağrım olurdu hâlâ da sol tarafa yatınca bebek rahatsız oluyor gibi ani acı hissediyorum
Dlntkesn Seren27 değerin güzel artmış maşallah canım 😊 ama doktor için acele etme derim tabi sen bilirsin. Tek taraflı kasık ağrısı da normal ben 9 haftaya yanaştım hep sol ağrıdı hala öyle
Nesli46 Seren27 ağrın olması gerekmiyor canım artışta güzel keseyi anca 4 5 binlerde görürsün hayırlı olsun
Tz19_ Seren27 benimde 4 gunde gecikmenin 3600 cikti herkes cok yuksek dedi ama hala doktora gtmedim korkmuyorda degilim yani
Cerenszn Doktor için biraz daha beklemeni öneririm benim beta değerim 4900lerdeydi keseye bebek düşmemişti biraz daha bekle bence :) kaşık ağrıları şu an gayet normal bende 17+3 haftalık oldum şimdi rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️
Seren27 Çok sağolun ya içimi rahatlattınız🙏🏻 dış gebelik kuruntusu yapmaya başladm içim daralıyordu araştrdıkça
Seren27 Slaa_65 nasıl zorlu ve heyecanlı bekleyiş dimi 🥹 5000 kese için çok yeterli bir sayı değil mi yada ben mi yanlş araştrdım yne her sitede ayrı bilgi var çünkü
Cerenszn Seren27 internetteki bilgiler genel bilgilerdir herkesin anatomisi farklı erken yumurtlamış olabilirsin geç yumurtlamış olabilirsin kimisinde bebek erken yerleşiyor kimisinden geç yerleşiyor herkese göre değişen bir durum bu :)
Slaa_65 Seren27 değerlerinde bazen artışta olabiliyomuş dış gebelikte benimk artıyo ama kese gözükmüyo
Tz19_ Cevre etkisi su zamanlarda cok kotu bisey cok etkikiyorlar insani doktor randevum carsamba gunu ama canim cok sklmisti icim rahatkadi suan
Seren27 asya_aslanyrk29 ihmal etme dış gebelik olabilir sonrası çok büyük sorunlara yol açmasın Allah korusun