Hasret18ayaz Merhaba gebeliğiniz en erken ne zaman kaç değerle ogrendiniz çok merk ediyorum bata 8 kala bugün kan verdim negatif çıktı 0.47
minikfasulyeannesii Hasret18ayaz Regl’im 9 gün geçtiydi 93 le öğrendim 2 gün sonra verdim 688 oldu değerim 6 haftalıkken de kese de bebek te gördü doktor
Cgdmerl Hasret18ayaz 8 kala çok erken yumurtlama bile adetin başlangıcından 15 gün sonra oluyor sonuçta.
Yasminnnnn Hasret18ayaz Regl 10 gün kala kan verdim beta 0.508 çıktı gebelik yok dedi doktor regl olmam gereken günde kan verdim 1442 çıkmıştı beta 4+3 haftalikti o zaman
Cerenszn Adet olmama 2 gün vardı daha testim silik çizgi çıkmıştı kan verdim beta 106 çıkmıştı daha çok yeniymiş yani 1 -2 hafta sonra bir daha vermiştim beta 4900lerde çıkmıştı. Şimdi 17+3 haftalık olduk rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙂❤️
Mrvtrk Reglim 2 gün gecikmişti. Evde test yaptım net çift çizgi çıktı. Hemen kan verdim beta 145 çıktı. 3 haftalık demişti doktorum. Bugün 13 haftalık olduk🥰
Cerenszn Hasret18ayaz hiç bir zaman umudunu kaybetme :) o geleceği zamanı biliyor yumurtlama döngüne dikkat et telefon programları işe yaramıyor benim tutmadı ben ovulation testleriyle hamile kaldım 2. Denememde onlar sayesinde normalden 2 gün önce yumurtlama dönemim olduğunu öğrendim ❤️
Hasret18ayaz Cerenszn benim bir oğlum var bu ikinci olacak inşallah bu ay olmamışsa bende başlayacağım ovulasyon testine nasip bakalım teşekkür ederim sağlıkla kavuşun
Gizoletta Hasret18ayaz ovulasyon testi işe yarıyor mu bilmiyorum açıkçası hiç denemedim ama adet günüm 19 uydu 24-25 i gibi hamile kalmışım hemen adet sonrası
Gizoletta @Hasret18ayaz 3+4 te öğrendim erken gebelik testiyle ertesi gün kan verdiğimde beta hcg 510 du
Cerenszn Gizoletta hiç hesaplamaya gerek yok %100 sonuç veriyor yaptığınız hesaplar tutmuyor benim tutmuyor mesela o testle sonuç aldım ben :)
Hasret18ayaz Gulfidan_99 testlere hiç güvenim kalmadı bugün testlerimin silik çıkması üzerine kan verdim ve negatif çıktı direk kan verin bence