gamze_gbdk Kızlar 3 gündür miğde bulantısı baş dönmesi ve göz önümde kararma oluyor 2 gün önce regl oldum gebelik ihtimali bile vermiyorum ama arkadaşım kafamı karıştırdı ben reglken hamile olduğumu öğrendim dedi regl olup hamile kalan oldu mu 🌸
Semaa00nur gamze_gbdk merhaba regl değil kuzum da az az kanama olması lazm gebelik için tansiyonun yüksek olabilir mi şikayetlerin için ama içim rahat etmez dersen kan ver emin ol
Asli_0025 gamze_gbdk benim annem 8 aylıkken öğrendi adeti devam ettiği için her ay bilmemiş birde sorunu vardı karnı şişerdi ama sadece geceleri😂
vezozcan gamze_gbdk 3. Hamileligimi yaşıyorum ikincide de üçüncüde de hamileligimin üstüne regl oldum mümkün yani:)
Cerenszn Çok düşük bir ihtimal bu kanama beklenmez genelde ama kan verip beta değerinize bakın kafanız hiç karışmasın :)
gamze_gbdk Cerenszn arkadaşım normal regl oluyomus az az değil ben kendime ihtimal vermiyorum ama canim
gamze_gbdk Semaa00nur arkadaşım normal her zamanki gibi regl oluyordum dedi çok şaşırdım ben o ihtimali vermiyorum kendime düşünmüyorum da canım ☺️
Semaa00nur gamze_gbdk ben düşük riskli gebelik yaşıyorum ilk zamanlar az az 3 buçuk ayda bildiğin regl gbi olmuştum düşük riskim olduğu için kendimi yordugum için olmuştu doktor öyle demişti bence sen bi kan ver
vezozcan gamze_gbdk bende bu üçüncüde hiç ihtimal vermiyodum bide regl olunca baya sürpriz oldu bana 😅
gamze_gbdk Semaa00nur Acaba diyorum B12 falan mı düşük o yüzden mi başım dönüyor çünkü normal regl oluyorum dünde rahmimde bıçak saplanir gibi ağrı oldu
Semaa00nur gamze_gbdk olabilir canm bi beta birde normal vitamin değerlerine baktirabilirsin vitamin eksikliği de gebelik de sknti zaten eğer düşünüyorsan baktırmak lazm vitaminlerine
gamze_gbdk vezozcan sağlık ocağına gittim regl olduğun için gebelik olmaz dedi kan tahlili istemedi o yüzden
vezozcan gamze_gbdk Kendim bizzat yaşadığım bir şeyi söylüyorum demekki sizin sağlık ocağındakiler bunun olasi birsey olduğunu bilmiyor