Busee-ars Kızlar ya tam göbek deliğimin iç tarafında ara ara sanki içten çimdikleniyor tırnaklanıyo gibi bi acı oluyo anlık sizde oluyomu bunun sebebi ne acabaa ?
Dra1 Busee-ars bende ilk öyle olduğunda korkmuştum acıyordu resmen karın içi genişliyor yırtılıyor o yüzden oluyor bebek büyüdüğü için çok uzun sürmüyor ama birkaç güne geçer inşallah
Buseirgit Busee-ars 21+1 haftalık hamileyim, benimde oluyor arada. Doktorum önceki doğumuma ( sezaryen) bağladı bu durumu
Busee-ars Dra1 ay inşallah yarın doktora da soracağım da yaşayan var mı çok merak ettim böyle olan var mı diye göbek deliğimden sanki idrar deliğine doğru anlık bi acı muhtemelen dediğiniz gibidir ya
Cerenszn Çok normalmiş doktoruma sormuştum tahim büyüdüğü için karında genişlediği için normal bir acıymış 🙂
metemom_ Busee-ars ay 18. Haftadan beri aynı şey bende de oluyor kanamam var sanıp korkuyorum hatta bazen birden derinden bir ağrı giriyor galiba rahim üste çıkmaya başladığı için
Busee-ars metemom_ ay sordum doktora bebeğin haraketleri onlar dedi muhtemelen artık yukarıya doğru çıkmaya başladığı için ufak ufak acı oluyo iç karın büyüdükçee