Hilal_c Emel_34 Benim 23 günüm var ama ağrılarım çok ve bende doğurmak istiyorum artık çünkü artık dayanamıyorum
Busra_27_34_ Emel_34 bende doğurmak istiyorum ama henüz 22 haftaligim😁yani zamanında gelsin bıdık İnşaallah sende en kısa sürede sağlıcakla alırsın kucağına ❤️
Rabiul Emel_34 form da okumuştum kimisi ilişkiye girdikten ertesi gün doğumu olmuş canım sağlıkla gelsin 💝
nurcan05 Emel_34 bence yok hurma yiyorum yürüyüş yapıyorum ilişkide oldu gelen giden yok kız milletin şansı var hemen doğuruyor 😅
Emel_34 Fatma44 aslında benim daha 10 gün falan gorunuyo ama bu çarpıntılar ağrılar beni mahvetti ıstıyorum her yoluda denemek ıstıyorum
Emel_34 Rabiul ananas ıse yaramıyormuş hurma ıse yarıyormuş merdıvende ayaklarım okadar ağrıyorkı bi kaç gündür hıc takatim olmuyo ben ıstıyorumkı hıc bısey yapmım ama gelsın 😅
Emel_34 nurcan05 bende 38+3 bendede bısey gelmedi suan hafıf sancım var ayaklarım pert uyusuyo ama duzenlı degıl ağrılar ve bıde sanırım ıdrar yolu enfeksiyon kaptım bı bu eksıktı 🫠
muallimannem nurcan05 nurcan05 aynıyız benimde 38+2 bugün 😊suyum fazla dediler 39 da doğum olabilir ama suanlik hicbi belirti yok bende de 😐
Melissada Bende aynı şekil son 5 gün gözüküyor kasılmalar çok var sancıarada gündüzleri gelip gidiyor düzenli gelse gitmeden çok iyi olcak 😏🙄 çok yorucu artık sağa sola dönememek artı bir de ikinci çocuk olunca 😩☺️
Emel_34 Melissada valla zor ya son haftalar çabuk gecıyo aslında ama ınsan sıkılıyor ağırlaşıyo nefes alamıyorsun hemen yoruluyorsun ve nu yorgunlukla doğum yapcaz offf of 🫤
burcina Benim ilk doğumumda eşimle ilişkiye girdiğimizin ertesi günü doğumum başlamıştı. Ama korunmasız yapmanız gerekiyor. Rahimi yumuşatan ve başlatan sperm olduğu için. Ben şuan 35 haftadayım ama 38’de yine denicem 🤭😊
Emel_34 burcina idrarda yanmam oluştu aksam ya sansa tüh sımdı istesemde yapamam 😅 enfeksıyon kapmasaydım ıyıydı
nurcan05 Emel_34 kız öyle deme 40.haftaya kadar beklersek hatta daha fazlasını bekleyenler oluyor 🤣🤣 korkuyorum valla o kadar beklemekten