Merve010 18 haftalık olduk ilk gebeliğim karnımda sanki kalp atışı gibi bişeyler hissediyorum bebeğimin hareketleri olabilir mi?
Civciv53 Merve010 bende yarım saate 18 olucam inşallah 🤣 bende bir kaç gündür hissediyorum böyle kendimi dinleyince içimde kelebek hareket ediyor gibi ama sürekli değil çok kısa sürüyor.
Rabiul Merve010 14-15. Haftada pıt pıt hissediyordum yada sağ tarfıma toplanıyordu şuan 23 olduk durmadan bir kaos var içeride 😆 plasenta önde ise bebeğin haraketlerini hissetmenizi kısıtlıyordur ama çoğu kişi 19.20. Haftada hissediyormuş
Tuba-M55 Merve010 ben de 18 hafta sonlarına doğru kalp atışı içten gıdıklanma gibi hissetmeye başlamıştım kızımı 🥰 sanırım sizin de başlamış hissetmeler sağlıkla doğsun o minnak eller ayaklar
Tuba-M55 Merve010 hele 20 lı haftalarda daha net hissettiğinizde çok daha güzelleşecek dünyanız🥰 Rabbim tüm güzel anlarına şahit olmayı nasip etsin her haftaları ayrı güzel kim bilir doğunca nası güzel olacak
msr33 Kızlar bende 21 oldum kıpır kıpır hissediyorum ama tam tekme gibi değil sadece kıpırtı siz tekme gibi mi hissediyorsunuz?