Zilan_Drsn sevgilikendim canım ztn düşük riski vs olsaydı söylerlerdi öyle bişey dememişlerse sorun yoktur ozmn için rahat değilse yarın bi git muayene fln ol kafana takılanları sor
sevgilikendim Rabiul baktırdım bugün kalp atışı vardı sonra iğne oldum işte . Yani kalp atışı varsa sorun yok mu demek ben napıcağımı bilmiyorum şimdi ya
Rabiul sevgilikendim yok canım sorun olsa söylerlerdi zaten sıkma canını kalp atışı varmış 💝 bundan sonra daha çok dikkat et ama geçmiş olsun
hunilimom sevgilikendim ilk gebelikte bebeğe bı zararı olmuyor iğne sadece bebeği korumak adına aslında geç kalmadınız en azından vuruldunuz öyle düşünün
sevgilikendim hunilimom teşekkürler cevabınız için. Bir sürü kötü kötü şeyler okudum çok etkileniyorum ister istemez
hunilimom sevgilikendim benim de var eşimle ilk gebelikte 28. Haftada vuruldum doktor kanama olursa erken vururuz demişti
Busramom07 sevgilikendim normalde 28.haftada yapılıyor ama böyle ağrı kanama durumunda erken de yapılma olasılığı var ilk gebeliğimde 13.haftada kanamadan dolayo yapmıştım şuan ikinci gebeliğim 28.hafta sonnda yaptırmıştım