Cansuug Kızlar cocuk düşünüyoruz bir süredir hamile kalmaya çalışıyorum ama lazere gitmek istiyorum genitale. Hamile kalmadan önce veya kaldıktan sonra lazerin bi zararı var mı bilgisi olan var mı gitmeli miyim
mavikalpvemavikalp Cansuug hamilelikte gidilmiyor Gidilsede bi işe yaramıyor hormonlar tavan olduğu için belki eskisinden bile kalın çıkıyor
vezozcan Cansuug 8 seans gittim ve hamile kaldığımı öğrendim doktorumda lazer yapan uzmanımda doğumdan sonra devam etmemi söylediler
ngksu Ben lazere gitmiştim biticek seviyeye gelmişti çok sonrasında da hamile kaldım,yengemde lazere gitti ikizleri var sanmıyorum yani ama içinizin rahat etmesi için bi kadın doğumcuya da sorabilirsiniz
Aden35_yn Ben lazere gidiyordum 5.seansta hamile kaldığımı öğrendim gitsem de fayda etmedi lazer zaten şu an olduğu gibi çıkıyor lazeri bıraktığım da aynı tüy çıkmaya başladı bi de bilinen bi güzellik merkeziydi
sudedemirr Cansuug gebelikte önerilmiyor. Önerilse bile ben yine de gitmezdim içim rahat etmez bebeğimden önemli değil 😊
Betul-97 Cansuug Ben gidiyordum lazere hiç engel olmadı hamileliğime. Bütün vücuduma lazere giderken hamile olduğumu bilmiyordum yine devam ettim. Hamile kaldıktan sonra doktorum önermedi. Şükür bir sorun yok ama makineden makineye göre de değişebilir
NewGenMom Betul-97 ilk aylarınızda bilmeden tüm vücut lazer yaptırdınız yani ve hiç sorun olmadı doğru mu anladım?
Betul-97 NewGenMom 1 seneye yakın gidiyordum evlendim devam ettim yine en son gittim reglim gecikti çok kasık ağrım vardı doktora gittim hamile olduğumu öğrendim. Lazer hiç engel olmadı yani doktora gitmeden önce yine gitmiştim doktora gittiğimde sordum gitme şimdilik dedi öyle gitmedim
NewGenMom Betul-97 yanıtınız için teşekkürler, ben de beş haftalık iken gitmiş bulundum ve henüz doktoruma danışamadım. Peki sizin bebeğiniz sağlıklı ve doğdu değil mi?
Betul-97 NewGenMom 21+3 oldum hiçbir sorunumuz yok şükür. Tarama testlerimde de bir sıkıntı çıkmadı düşük vs. Cuma günü nasip olursa detaylı ultrasona gideceğim
NewGenMom Aden35_yn anladığım kadarıyla hamilelik döneminde de gitmeye devam ettiniz, öyle mi? Bir sorun olmadı di mi? Bir de Doktorunuz onayladı mı?
Aden35_yn NewGenMom yok gitmedim hamilelik döneminde bıraktım ben, Zaten fayda da etmedi lazer bırakınca çıktı