Caglaen Hicran57 ventolin inhaler kullanıyordum günde bir veya iki son haftalarımda artık yetmemeye başladı,göğüs doktorum simbicort inhaler başladı
Civciv53 Hicran57 benim nefes darlığım yok çok şükür sadece bahar alerjim var burun akıntısı kaşıntı falan oluyor ondada ilaç önermediler. Ama sizin durumunuz farklı belki vardır içebileceğiniz ilaç çok geçmiş olsun
Hicran57 Civciv53 bende memlekete falan gidince hapşırma krizlerine giriyorum sonra nefes darlıgı oluyo bunada alerjik astım deniyormuş 🤷🏻♀️
Civciv53 Hicran57 yaa çok geçmiş olsun bende hapşırmada çok oluyor polenler çıkınca şuan biraz hafifledi Allah a şükür
Hicran57 Caglaen bende suan ventolin kullanıyorum ama dedim hap olsa daha mı etkili olur diye düşündüm ama
Caglaen Hicran57 allerjik nefes darlıklarında inhaler ilaçlar direkt alveollere gittiği için hızlı etkili oluyor 🌸
Caglaen Hicran57 inhaler ilacın etki etme hızı oral ilaçlara göre çok daha hızlı oral ilaçlarda 3-4 saat sonra etki gösterir,ani nefes darlıklarında o kadar saat sonra etki eden ilaç anlamsız olur 🌸
sagratyaha Hicran57 ventolin inhaler, simbicort inhaler ve once air diye hap kullanıyorum gebelik dönemi için değil ama her zaman kullanıyorum bu ilaçları raporlu