ELA_buglem Asistan malesef gunceleme yapın dendi ama gücelleme hale yok asistan malesef calısmıyor bende uygulamayı sılmeyı dusunuyorım alaha emnt
Deletedmom_110 ELA_buglem bugün bu postan bir tane daha gördüm asistan ne işe yarıyor ki canım çalışmıyor diye uygulamayı siliyorsun çok mu önemli merak ettim
Pamuk ELA_buglem Merhaba uygulamanın güncel olup olmadığını kontrol eder misiniz? Asistan şuanda sorunsuz çalışmaktadır.
Hulo2105 Deletedmom_110 valla bende de çalışmıyor ama zaten ne işe yarıyor bi bilgim yok kullanmıyorum😂
ELA_buglem Deletedmom_110 asıstana merak ettıgım bebegımle ılgılı soruları sorup ogrenıyorum yanı uygulamada benı baglayan cok bır ozellık yok zaten cnm
ELA_buglem Pamuk tabıkı once yukledıgım yerden baktım guncel? Ve ıygulamayı sıldım tekrar yukledım bundada prblem yok ve uzun zmandır bu sekılde
Deletedmom_110 Hulo2105 Ben de bilmiyorum kız az önce bir soru sordum cevap vermedi mesajım da gitmedi sanırım ne olduğunu nasıl kullanıldığını çözemedim😅😅
Pamuk Hulo2105 @Deletedmom_110 asistana örnek olarak “amniyon sivisi” yazarak arama yapabilir misiniz?
Hulo2105 Deletedmom_110 hahaha bende de cevap vermedi. BEn ilk onu şey sanmıştım ki keşke öyle olsaydı mesela uygulamada bişeyi bulamadım diyelim atıyorum birini engellemeyi ona sorucam o bana söyliycek sandım ama öyle değilmiş😂😂
Deletedmom_110 Pamuk Bende bu şekilde canım sanırım mesajım gitmiyor yada gitmiyor bilmiyorum cevapta alamadım 🤷🏼♀️
Deletedmom_110 ELA_buglem anladım canım🌸 İstersen form kısmında arama butonu var oradan da arattabilirsin istediğin şeyleri ben öyle yapıyorum fikir olsun istedim🩵
Hulo2105 Deletedmom_110 yani hem daha kullanışlı olurdu öbür türlü zaten herşeyi google yaz çıkıyor 😅
ELA_buglem Deletedmom_110 tşk ederım ama grek yk sılmem daha dogru bence ya skldm 1 aydan fzla bu sorunla ugrasamıorum