ipeklinaismom AAselinannesi06 ödem için erken degilmi tam bilgim.yok ama ben 36+1 im daha yeni şişmeye basladi
tgbmerve AAselinannesi06 26 dayım bundan az ama bileklerim sis aşırı, tansiyon takibine başlandı bir hafta , hergun aynı saatte , Dr a sormanız gerek bunu
Ozgednc AAselinannesi06 cokmi ayakta kalıyorsun? Ayaklarıni yüksekte tuttuğun zaman iniyormu şişi denedin mi ?
Nazli2_ Canım bence doktora görün ödem olmaz bu kadar baya şişmiş Allah korusun gebelik zehirlenmesi belirtisi bu
mom-2024 ipeklinaismom ben 17+ 2 yim bileklerim ödemden fil ayağına döndü 🙈 herhangi bir zamanı yok bunun. Bir yerde okumuştum parmağınızla şiş yere basın eğer içine çöküyorsa ve öyle kalıyorsa ödemdir diye. Vücut yatkınlığı, aşırı ayakta kalmak ve tuz tüketimi çok etkiliyor
EceSB Benim de erken başladı bu dönemlerde ödem ama doktora mutlaka sorun siz yine. Her gittiğimde hala kontrol ediyor şişliği. Ben çalışırken ayaktayken böyleydi. 32 de zorunlu izne çıktım riskli diye hep yatıyorum artık hiç olmuyor.
ipeklinaismom mom-2024 vallahi çalışıyordum 36+2 yiz şuan 2 gün oldu izne çıkalı ayaktaydim hep ,iki gündür ayağım sis evde durmak yaramadı 😂
Berna_59 AAselinannesi06 canım bende 27 haftalık hamileyim benim de ödem erken başladı ne yazıkla doktor sıfır tuz kullanmayacaksın dedi karbonhidrattan uzak duracaksın dedi ve düzenli tansiyon takibi yapacaksın dedi en son doktor baktığında tansiyonum 14 -8 di sınırdaydı ama şimdi normale döndü ayaklarını yerden yüksekte tutmaya çalış canım bazen vücut yapısıylada alakalı olabiliyor Muş bekarkende ödem sorunu yaşıyordum ne yazık ki 🙏
mom-2024 Berna_59 normalde tuzsuz yiyen biriydim hamilelikle beraber aşırı tuz tüketme isteği geldi ve engel olmakta zorlanıyorum tatlıya bile tuz döküp yiyesim geliyor maalesef 🙈 birde gün içinde çok fazla yürüyorum onunda ayakta kalmayla birlikte etkisi var. Bol su tüketiyorum ayaklarımı yüksekte tutuyorum birde uyumadan önce ve sabahları kuru fırçama yapıyorum o biraz iyi geliyor çok şükür
ipeklinaismom mom-2024 benim.tam tersi izne çıkıp eve geçtim ayaklarım öyle şişmeye basladi bence hareket etmek de önemli ödem çatlak hicbisey olmadi bende
mom-2024 ipeklinaismom fazla harekette iyi değil ben günde en az 15 bin adım atıyorum tabi zorunluluktan dolayı. Eve gelince ayak bileklerim aşırı ödemli şiş oluyor. Herşeyin fazlası zarar demekki çok oturmakta çok yürümekte 😂
Melek-10 AAselinannesi06 doktorunuza gidin mutlaka protein kaçağı olabilir idrar testi ile anlıyorlar Allah korusun oda gebelik zehirlenmesi demek. Ekren tedbir her zaman iyidir. Geçen hafta tansiyon yüksek diye baktı doktorum bana da çok şükür negatif çıktı
Boncukk123 AAselinannesi06 canım 27.hfta için fazla gibi geldi bu ödem bana tansiyon olabilir doktora göründün mü