kh3867 Merhaba kızlar, ilk hamilelik testini ne zaman yapmalıyız ? İlişkiden ne kadar süre sonra? Teşekkür ederim
Tgcmr kh3867 adetin gecınce yapmalısın net sonuca ulasmak ıcın ve eskı tip test al sakın erken gebelik alma benım ılk gebelıgımde bır gun once erken gebelık testi negatif cıktı ertesi gun ılk idrarımla kaset test pozitif cıkmıstı hemen kan vermıstım
Busraaa233- Tgcmr aynı bende de aynısı oldu çok şaşırmıştım hatta asıl erken gebelik testi çıkardı olsaydı falan dedim kaset hatalı falan dedim hatta ama asla değil bence de erken gebelik testleri iyi değil
Bir_nazenin01 Ben 14 gün geçince yapmıştım ilk ilişkiden yani aşırı silikti sonra biraz bekledim kan verdim 46 ile öğrendim ama maalesef geçen hafta 11+4 haftalık şekilde kalbinin durması sonucu kürtaj oldum..
kh3867 Bir_nazenin01 teşekkü ederim.. çok üzüldüm, Allah sabır versin inşallah bi daha olur zamanla 😔
Tgcmr kh3867 gebelik varmı? Beta değerine bakılır verdiğin günden 2 gun sonra aynınyerde yine kan verirsin aradakı artıs en az 2 katı ve fazlası olması eger 2 katından dusuk olursa saglıklı bir gebelik değildir demek oluyor
Deryaerin Merhaba ben 8.9 gün reglm gecikti oyle yaptım sonra kan testi yaptırmıştım kan tahlilinde büyüklüğü cıkıyor yeni mi yoksa oldu mu 2 hafta 3 hafta vs