Semra_baser35 Elvin sare cennet çiçeği ve saf temiz anlamına geliyor kızım olursa koymak isteğim isim 🥰
Senabingol 14 haftalık hamileyim cinsiyeti belli değil kızım olursa elisa koymak istiyorum cennet kapısında bekliyen melek demek sizce güzel mi. Elisa ismi kulağa hoş geliyor mu .
blovec Senabingol elisa kulağa hoş geliyor ama böyle bi melek ismi yok malesef. Elizabeth isminden liz, eliz, eliza, elisa isimleri türetildi son yıllarda müslümanlara uymadığı için anlam uyduruyorlar
btytgy Belis ismi için aşkın ilk meyvesi diyor anlamı doğru mu acaba? Sizce zor bir isim mi kızlar türkçe olması da hoşuma gitti ama kulağımız alışık değil diye sanırım kimine zor geliyor ve sonu z mi s mi karışabilir
Ecemss16 Venüs ada istiyordum ama ismin anlamından cok ebced degerı numeroloji değeri önemli çakra uyumu olmazsa isimlerde hayatında hep sorun yasarlar :) venüs öykü olabilir doğa bera da olabilir öykü doğa da olabilir kararsızım bnde🫠🫠
bebisliozlem Ecemss16 canım bende bir ara deli gibi araştırıyordum hatta daha cinsiyet falan belli değildi 2 aylık falan hamileydim daha yenilerde öğrendim ebced hesabına göre isim koymak vs caiz değilmiş diye elbette herkes özgür isteyen istediğini yapar kimse dine göre de yaşamak zorunda değil ama benlik değilmiş bende vazgeçtim araştırmaktan 🫣
mavikalpvemavikalp Tuenl2 evet ya tamam çift isim güzel birşey dinen ama ikinci isim anneyle babanın bilmesi lazım kimlikte yazmasına gerek yok🤣🤣
sezenn59 iclal_540 Elvin koyacağız biz. gökkuşağının her bir tayfına elvin deniliyor ve aynı zamanda sıcaklık pozitif enerji veren kişi anlamında :) çok duyulan isimlerin dışında olması ve anlamı bizi çok bu isme ısındırdı :)
Siraturk iclal_540 biz Ada koyacağız, Türkçe’de pek bir anlam ifade etmese de diğer dillerde asil,soylu anlamlarına geliyor ✨️
Susamtohumu2 iclal_540 büyük kızımın ismi Ayşe Duru 🫠 şimdi tekrar kızım olucak inşallah 😍Derin düşünüyoruz 🙂
Betulll06 Ecebellaela Yaa ne güzel koymuşsun kızlarının adını ben de Belinay Ece koyacağım. Ama Ece yerine Ela koymayı da düşünmüştüm. Tam beğendiğim isimler bunlar😃
Betulll06 _Annemmm4 Belinay isminin anlamı Ay’ın gölün yüzeyine yansıması ve Peygamber çiceği. Anlamları güzel aslında ama bana da ayrılık anlamına da geldiğini koymamam gerektiğini söyleyen oldu. Ama ben çok beğendiğim bi isim olduğu için kesin karar verdim koyacağım.