cananalacam tazeanne23 kimseyi bi günaha soktuğum yok benim günaha girceksemde ben girerim bu benim düşüncem ve kararım belirttim bunu da bunun günaha sokmakla bir alakasıda yok insanların aklı yok mu düşünebilirler demi ister koyarlar ister koymazlar kimse buna karışamaz sizde algı yaratmayın lütfen insanların düşüncesine de azcık saygı duymayı öğrenin
cananalacam blovec tabi size kalmış herkesin düşünce yapısı farklıdır koymak istediğini söylesen de siziniz ayrıca 😂
blovec cananalacam yani benim cevabımla sizin bu yazdığınız çok alakasız düşünce tarzıyla alakası bile yok 🤷🤷 ismin anlamı kötü demedim uydurduğunuz anlamlara gelmiyor dedim. Siz de düşünce gücüyle anlamını değiştirebileceğini iddia ettiniz nfjfjfkd o kısmı size kalmış beni bağlamaz
AybarssMom___ iclal_540 biz kız olsaydı Aybüke koyacaktık, oğlumuz olacak Aybars koyacağız hem ilerde kızımız olursa ikisinin ismi uygun olur birbirine
Prensesannesibir Biz Amine koyacağız inanılır, güvenilir, sakıncasız, tehlikesiz, korkusuz ve yüreğinde korku olmayan ve Peygamber Efendimizin annesinin adı diye düşündük gayet hoş ve güzel bir isim 🌸
dogurangaplumba Kbrbydk Benim tanıdığımın kızının adı Beril yaka silkelettiriyor herkese kücükken acayip kötü laflar söylüyordu ve herkese vuruyordu şuan okuldada öyleymiş bende seviyordum o ismi ama nefret ettim 🥺 Beren var kızımın arkadaşı çocugu görseniz barbie bebek gibi birde bir tatlı dilli yiyesim geliyor
Nergisssadyamn dogurangaplumba evet bende beğendiğim isimleri haşin çocuklar da görünce soğuyorum. Ama her çocuk aynı olcak diye de bir şey yok Beril ismin de çok tatlı bir tanıdığım var prenses gibi. Bu hurafe sadece o isim de tanıdığımız olunca geçerli bence 🤣
Eda91- dogurangaplumba kafam bulandı şimdi. Bilge ve Beril ismi arasında kalmıştım. Ben Beril babası Bilge istiyordu :) ama herkes aynı olmaz diye düşünüyorum. Yetiştirme tarzıyla alakalı.
dogurangaplumba Nergisssadyamn evet tabi ki öyle ama dediginiz gibi insan soğuyor ya kızım kardeşinin adına öğrendiği an melisa dedi melis ismine ikna edip yanına deva ismini koymak istiyorum melis deva hoş olcak sanki melisa ismini nerden duydu hiç bilmiyorum kendi adına uygun koyalım diyorum hayır melisa koyduk diyor 😄
Nurbuusra_ Ben kendime soyle bi liste yapmıştım Mira Mihra Eflin Efnan (kızım olursa bu ismi dusunuyorum) Eliz
bebisliozlem Adensmom8 yalan yok Aden isminden gına geldi ama şimdi baktım cidden anlamlı olmuş Aden ismi Evayla 🥰 sadece sizin kızınızın Aden ismine sempati duydum o yüzden şu an 🥰
Adensmom8 bebisliozlem teşekkür ederim cidden Aden öhh artık ama Evayla en çok birbirini tamamlayan o oldu 🥰
Nergisssadyamn tazeanne23 Sen kendi çocuğuna istediğin dine göre isim koy kimseyi ilgilendirmez. 🤷🏻♀️ Kimsenin çocuğunun ismi de kimseyi ilgilendirmez 🤷🏻♀️
bebisliozlem tazeanne23 sesim güzeldir eğer şartlar elverse, ailem zamanında mâni olmasa konservatuara gitmek, müzisyen olmak çok isterdim bu yüzden Neva ismine benimde kanım kaynadı kızım olunca, fakat ben hep kızım olursa adını Amine koyucam dediğimden Amine’den vazgeçemezdim 🥰 Amine Neva da bana uygun gelmedi pek söyleniş olarak Meva da çok anlamlı bir isim diye Amine Meva olarak karar kıldık 🤭
Prensesannesibir bebisliozlem bende Amine koyacağım ama ikinci isim seviyorum ilk kızım iki isimli ilk ismini hiç kimse söylemiyor o yüzden tek isim düşünüyorum ikinciye