Bbk88 Aleynacavdar inşallah canım benim 10 kişiden 2 sinde tutuyor diyorlar moralim bozuldu ama kader kısmet:(
Aleynacavdar Bbk88 evet çok düşük bir ihtimal bende seninle aynı karamsarlık la gitmiştim ama Allah ol diyince oluyor nasibin de varsa er yada geç bebeğin senin kollarında olur Allah’ın izniyle 🤲🏻🤲🏻🤍🤍
anka01 aysngk ilk tutunurken birşey hissettiniz mi bende femara kullandım ayn 4. De çatlatma yaptım 2 gündür karnımın içi inanılmaz ağrıyor ve göbek deliğimin sol kısmı ağrıyor ara sıra belim ağrıyor ama gögüslerimde hiç bir ağrı yok acaba test yapmalı mıyım adetime daha 6 gün var
Adensu_ anka01 zaten eger erkense suan pozitif cikar testin, 11/12 gun sonra test yap normalde cikar.. bende gaz sorunu cok oldu, ordan anladim aslinda normal degildi.. bide asiri derecede sut gibi akintim vardi. Ordan anladim aslinda
Leylaaaaa Asli_0025 ben 3 ay denedim olmadı sonra aşılama yapıldı yine olmadi, ben uğraşamam çok üzüntülü süreçler dedim bıraktım 3 ay sonra kendiliğinden hamile kalmışım
Elifasell Asli_0025 umudunu hiç kaybetme 16 yasından beri bu hastalıkla savasıyorum. 3 sene tedavi sonrasında İşk gebeliğim klomen ve catlatma ile bir yumurtayla gebe kaldım. Boş gebelik kurtajla sonuclandı. Daha sonra artık yeter diyip herseyi bıraktım. Ve hemen hemen ıkı ay gunde iki saat yürüyüş yaparak tam senesine oğluma kendiliğinden hamile kaldım. Aynı zamanda flo diye bir uygulamadan ovulasyon takıbı yaptım. İlişkiyi ona göre ayarladım. Ve bacaklarımı duvara kaldırdıgım gün hamile kaldım. Aradan 6 sene gecti. Ve ben gine 1 senedir hiç adet gormuyordum. Babam rahatsız oldugu içinde doktpra da gidemedim. Oğlum hep dua ederdi 5 yasında kız kardeşim olacak diye Vicdan azabından Eylülde doktora gittim. Hastalıgımı bildiği için cok üstelemedi. Sadece bir tane ilaç verdi. Pkosla ilgili. Sonra ben bütün gün hastanede koşturuyorum zaten babamla. Cok sancılarım olmaya başladı. Ve gogsumden sıvo geldi. 15 tatilde bir gittim ki 19 haftalık kız bebeğe hamileyim. ☺️☺️☺️
Asli_0025 Elifasell adet olmuyorken mi oldu kızınız ya inşallah benimde 16 haftalık kaybım oldu ondan sonra oldu polikistik sonra klomenle kimyasal oldu inşallah olur ya çok istiyorum bir evladım olsun benim olsun sağlıklı olsun şimdide sıcak suya geldik işte inşallah olur faydasıda ilaçdız tedavisiz olur çocuğum bu arada ne ilacı vermişti doktorunuz kızınızda
RCLale aysngk peki adetin kacinci gununde o kadardilar? Ve catlatma ignesi oldunuzmu? Oldugunuz ne kadardi yumurta? Ve hamile kaldinizmi? Biraz fazla sordum 🥹