Esrakml Fasulyelendikk bizde şimdilik turab düşünüyoruz başka hoşumuza giden isim olmazsa eğer birde aklımda Gökalp var bakalım artık
minikbikus Ozlemtrnc7 merhaba Türk kökenli mi olsun istiyorsunuz normalde dinen düşünüyorsanız caiz çünkü, peygamber efendimiz verilecek adların manalarının güzel olmasını emir buyurmuş illa da değiştirin dememiş sadece kötü şeyleri çağrıştırmaması gerekiyor
Freshmom34 Ozlemtrnc7 öyle mi onu bilmiyordum , anlamı cennetten gelen sürpriz meyve , saf katkısız anlamında diye hoşuma gitmişti
Adsizbiri Furkan hakkı batıldan ayıran Yasir de sahabe ismi değişmezse Furkan yasir olsun diyoruz nasip olursa Musab yasirdi babamız olmasın dedi 🙈🙈bakalım doğuma kadar ne olacak 😁
sariniz13 Reina zorluğundan yada ağırlığından değilde şimdi balkondan çıkıpta Zeyd diye bağıramam😂😂birde ben 2 isim konulmasının taraftarı değilim o yüzden de olabilir
Ozlemtrnc7 minikbikus evet dinen düşündük ve ayrıca yahudilerin konuştuğu bir dil olması nedeniyle vazgeçtik
Yenianneforum Yenianneforum Asaf Alp Aras Asil Seçenekleri düşünebilirsin. Ben Zafer düşündüm babasının adı Muzaffer hemde öyle bir uyum yakaladık.