TubaY- biranne__ doktor erkek dedi burda birkaç kişi net değil çizgi var gibi dediler bende emin değilim 😂
biranne__ TubaY- doktora inanın bence 16. Hafta net olur genelde çünkü bende o haftada oğlum olcagını öğrendim
TubaY- biranne__ sağlıkla gelsinde inşallah farketmez 😊❤️ haklısın doktorun bildiği vardır son zamanlarda değişim çok oluyor nedense
TubaY- obirannea çıkıntı net değil ya beni şaşırtan o😂 var birşey orda ama ne işte bakalım detaylıya nasip olsun
La_Liberte TubaY- ben pipi göremedim ama önemli olan doktorun görmesi 😅 doktor görmeseydi net erkek demezdi 😊
balim35 Bu en büyük fobim oldu son günlerde 😅 herseyi erkek diye hazırlayıp isim düşünüp kız çıkması ya da tam tersi kendini kızım olacak diye hazorlaman sonra şok erkek gelmesi insan bi tuhaf olur ya 🙊
TubaY- balim35 ilk kıza benzetti bizde isim bile düşünmeye başladık sonra gittim bayağı dakikalarca göstermedi hareketli maşallah ama göstermiyordu😂 sonra erkek dedi dakikalar sonra ama ondan dolayı emin olamıyor insan 😂ya değilse seçeneği de var daha