Nehirrrnill Kızlarrr reglime 4 gün kaldı. Bugün ovülasyon testini yapayım bir bakim dedim ve yumurtlama gösterdi sizce hamilelik belirtisi midir. 4 aydır kullanıyorum hiç böyle olmamıştı
Hiranurunannesiii Nehirrrnill Ben ovülasyon testiyle öğrendim hamile olduğumu. T çizgisi C den oldukçaaa koyuydu. Atabilirim istersen
Cennet_kusum16 Nehirrrnill adete yakin böyle çıkıyor ovü testleri her ihtimale karşı gebelik testide yapabilirsiniz
Cenayyy Ben gebeliğimi ovulasyon testiyle adetime 6 gün kala öğrenmiştim oladabilir umarım gönlünüzden geçen kabul olur🥰🫂
Nehirrrnill Cenayyy ay yükledim. 19 aydır deniyoruz olmuyor cidden yıprandım artık umarım olmuşrur bu ay allahım basip etsin hayırlısıyla
Cenayyy Nehirrrnill Benim bundan daha silik çıkmıştı önceki günler hiç çizgi yoktu sonra birden çift çizgi olunca şüphelendim erken gebelik testi yaptım ondada çift çizgi gördüm umarım en kısa zamanda o duyguyu tadarsınız duam sizinle🫂🫂❤️
Hiranurunannesiii Nehirrrnill Dediğim gibi bwnim bildiğim T nin C den koyu olması bendede öyle olmuştu. Umarım gönlünüzw göre olur.