Gkc205 Ftma81 arkadaşımın bebeğine 35-36 da cüce olur bu bebek çok kısa dediler gayette boylu postlu minik bi adamımız var takmayın kafanıza
Eda91- Ftma81 ben takip edemiyorum bebeğimin kilosunu ve boyunu. Yurt dışında olduğumdan. Burada ultrason ölçümleri kısıtlı. O yüzden yazdığınız ilgimi çekti çünkü bende tam 36+0 ım fl dediğiniz boy mu oluyor? Ve kaç cm dedi doktor ?
Youngmotherr Ftma81 benim oğlum 38deyken 36 haftalık gözüküyordu 40+3 de 49 cm doğdu şimdi kocaman oldu boyu yaşıtlarını geçti inşallah sizde de bir şey yoktur
Mrv4 Benimde 1 hafta gerıden geliyor dedi doktor ama onemlı bı durum degılmıs genetık olabılıyormus kısa süreli geriden gelmesi çünkü bende eşimde uzun boylu degılız
Mrv4 Ftma81 çok cıddı bı zaman degılmıs aslında yanlış gıden başka şeyler mı gördü kı öyle yonlendırmıs acaba
Ftma81 Mrv4 eğimden bilgimiz var bir kaç doktor daha söyledi ama kısalık yeni çıktı inşallah doğduğunda hiç birşeyi kalmaz tek duamız
Ftma81 ZahideAksy4 bizde genetik olabilir denil ama en om korktuğu iskelet eahatsızlığıda olabilir denildi
Ftma81 Eda91- fl femur kısalığı 35+2 de 42 cm di boyu pazartesi ankaraya gidince tekrar öğreneceğim bakalım oradaki doktor ne diyecek