iclal_540 En merak ettiğim konu kızlar buydu kimsmeye de sormak istemedim buraya yazacağım yanlış anlamayın ama 😃 normal doğum esnasında ıkınırken kaka gelir mi bu olaydan çok utanıyorum ve merak ediyorum bilgisi oln var mı ?
Boncukk123 iclal_540 yapanlar var canım ama suan o durumun içinde olmadığımız için çok tuhaf geliyor başına gelenler o kadar doğal anlatıyor ki utanıyoruz biz suan ama inan çok normal ☺️
Kaderimmmm16899 iclal_540 ben normal doğum yaptım ilkinde ama öyle durum yasamadım ama benlen doğum yapan bi kadın yaşamıştı Cok utanmıştı😊
sakinanneee3 iclal_540 ahhh kuzum normal dogumda bebek çıksında ne çıkarsa çıksın insan utanmaz😂😂😂o kadar ıkınıyorsun
dogurangaplumba iclal_540 Geliyor malesef ama o an haberin olmuyor ne kadar lavmandan sonra içini boşaltırsan boşalt geliyor o normal bir durum oluyor artık kimse sana bişey demiyor o an ben pamukla biseyler yaparken noldu dedim ebeye sorun yok canım dedi popom ama dedim utanıp sıkılma normal dedi nezahat ebe kulakları çınlasın fark bile ettirmiyorlar sana
mavikalpvemavikalp iclal_540 en ufak bile olsa yapıyorsun ve sen hiç farkında olmuyorsun bile çekinme yani aksine güzel birşey o Çocuk normal doğumda ilk onun kokusunu soluyor ve ciğerlerine iyi geliyor merak etmeyin🥰🤗