Buket09 kızlar bugün Alttan muayene etti doktor açıklığa bakmak için 3 saat falan geçti şuan baktım açık kahverengi akıntı var acaba nişan mi yoksa parmakla yoklandigi için mi akıntı geldi başına gelen var mı
nurcan05 Buket09 nişandır bence hemşire demişti bana rengi farklı olabilir Nişan olursa acile git demişti benim gelmedi hala
Beyzabetulozkul Buket09 bnde de kahverengi lekelenme var diye gittim açıklık yok alttan muayene sonrası da lekelenmeleriö devam ediyor Buda nişan olmuş oluyor mu?
mavikalpvemavikalp Buket09 sümüksü yapısı yoksa nişan olmuyor lekelenme oluyor Böyle yapışkan sümüksü bşeyse nişandır Beyzabetulozkul
Muhabbat Buket09 benim de hamileyken 37 haftaliken leke gibi kahverengiydi doktora gittiğim de açılma vardi doğuma almıştı
Beyzabetulozkul mavikalpvemavikalp sümüksü yapıda bide bugün idrar yolu enfeksiyonu olduğumu söylediler fitil verildi acayip ağrım var ama açıklık yok diye yolladılar
mavikalpvemavikalp Buket09 ozaman nişandır kesin egzersiz yapın banyo edin sıcak suyla karnınızı doyurun sancınız çok sıklaşırsa dayanılmıycak kadar olursa hastaneye gidin🌺
mavikalpvemavikalp Beyzabetulozkul enfeksiyonda ağrı yapıyor sancı gibi fitili düzenli kullanın ilişkiye girmeyin ped peçete kullanmayın sürekli iç çamaşırınızı değiştirin vajina kendi kendini temizleyebilen bir organ
Buket09 Muhabbat 1 parmak açığım vardı dün şu saate kadar da 4 kez nişan geldi sadece belimde çok ağrı yaşadım gece boyu hafif kasığıma sancı girdi bi kaç kez suyum gelmedi öğlen doktora gidicem acaba ne durumdayım bakalım