Busraaa233- Gursoyrm benimde ilk testim böyleydi iki gün sonra tekrarladım çift çizgi çıktı gidip kan verdim bence sende ya bekle tekrar yap ya da kan ver canım
dlrbdrd Gursoyrm bence var gibi benim ilk testim de böyle çıkmıştı bir iki gün daha bekleyip tekrar yap bence beta hcg yükselmiş olmasa 2. Çizgi çıkmazdı. İnşallahh hamilelik vardır gelişmeleri yaz lütfen
Gursoyrm Busraaa233- Sonrasında dayanamayıp gidip birde erken gebelik testi aldım onda hiçbirşey çıkmadı o kadar çok korkuyorumki ya yoksa diye 3 gün sonra normalde adet zamanım
dogurangaplumba Gursoyrm Erken test bendede negatif çıkmıştı ama aldığım kaset test adetime 4 5 gün varken silikti hergün yaptım adet olacağım gün net olarak pozitif gördüm erken testlere güvenmiyorum artık o günden sonra sen testi tekrarla bence
Gursoyrm Tekrardan yapıcam uzun süredir bu hamileliği bekliyorum her seferinde negatifi gördükten sonra bu silikte olsa çizgi bana umut verdi
Babyada Gursoyrm bat kaçtı? Ovuşasyonla takip etmiş miydiniz yumurtlama ne zamandı🤗 var gibi görünüyor hayırlı olsun inşallah 🙏🏻
Gursoyrm Yeni bir test çıkmış yumurtlama zamanını takip için aynı hamilelik testi gibi çift çizgi çıktığında yumurtlama zamanı oluyo bende ona göre denemiştim bu sefer tutmuş olursa çok mutlu olurum hafid hafid kasılmalar var ama psikolojik değildir umarım
Babyada Gursoyrm ovulasyon testi oluyor yumurtlamayı gösteren test. Kaçında gördünüz yumurtlama acaba