Mugemurside1 Haftaya 27 haftalık oluyorum ama randevuyu 11.36 ya bulabildim. Geç saat oluyor doktor yapar mı bilemiyorum. 28. Hafta da bayrama geliyor. En son kaçıncı haftaya kadar yapılıyor
Boncukk123 Mugemurside1 doktor yapar da canım sen dayanabilir misin açlığa çünkü aç karnına 12 de kan alınacak içecek içeceksin 1 saat sonra tekrar tokluk için vereceksin bazıları 2.saat tokluk bile bakıyor
Mugemurside1 Sermec27 sağlık ocağı aldı zaten randevuyu özellikle de söyledim şeker yüklemesi için diye birşey demediler. Yarın bir mesaj atayım.
Mugemurside1 Sermec27 randevu bulamadılar. Bende alamadım hiç randevu yok 1 hafadır bakıyorum. Özelde de yaptırmak istemiyorum çok maliyetli oluyor. Bir de Kan uyuşmazlığı iğnesi de olacam.
Sermec27 Mugemurside1 anladım ama geç olmaz şeker yüklemesi aç karnına kan alınmasi lazım ve yaklaşık 2 saat bir açlık olacak dayanamazsın 11 buçukta gidersen inşallah bulursun bir çözüm geçmiş olsun
Mugemurside1 Boncukk123 işte ondan da korkuyorum. Dayanırım aslında bir sıkıntı olmaz da. Sonuçlar doğru çıkar mı
Boncukk123 Mugemurside1 kusarsan eğer yenilemen gerekir canım ve saat öğlen de bunu yaparsan dayanabilir misin açlığa orası önemli bir de 1 haftan kalmış zamanının dolmasına özelde sordun mu kac tl ? Şeker yüklemeleri çok pahalı olmuyor
Mugemurside1 Boncukk123 muayene ücreti 900tl , kan uyuşmazlığı 4 ay önce 100 tiydi. Şeker yüklemesini sormadım bir Sorayım.
Boncukk123 Mugemurside1 benim muayene ücreti 1000 tl canım şeker yüklemesi 300 tl devlet hastanesi bana çok yakın diye orda yaptırdım