Babycome123321 Eskişehir özel Gürlife hastanesinde ramazan bayırlı var bu doktora giden bilen var mıdır nasıl ilgisi
Hamiis26 Babycome123321 bende gülay gence gidiyorum aynı hastanede çok ilgili güler yüzlü herşeyi ayrıntılı şekilde anlatıyo ve takip ediyo benim bebeğinde kalbinde delik var kaç mm olduğuna kadar hatırlayıp kanmak üzere dedi. Yani tavsiye ederim
Fatma44 Babycome123321 valla gür life da bilmiyorum ama Anadolu hastanesi Perihan hanım çok iyi tavsiye ederim
Aybukekk Eskişehir de şuana kadar en iyi tanıdığım doktor ümit hastanesinde dilek ulusoy var ona gidebilirsin aşırı güler yüzlü ve ilgili işini çok seviyor ordan oraya koşturuyo herkese en iyi şekilde yetişmeye çalışıyo
Ecemis Canım abartılmış bir doktor olduğunu düşünüyorum. Arkadasim gidiyor sürekli azarlayip gönderiyor kızı ben tavsiye etmiyorum hamile kaldigimdada hic gitmeyi düşünmedim. Acibadem Alper turguta gidiyorum cokta memnunum
Semra26 Acibadem de mine inan şiddetle tavsiye ediyorum 3 senenin sonunda ilaçla tedaviden sonra 1 içinde hamile kaldim ve bugun yarin dogumum olucak inşallah ben mine hanımı tavsiye ediyorum canim memnun kalırsın 😊