esraeses Kızlar çok özür dilerim ama erik nerde bulabilirim 😭 Yakın zamanda bulup alan var mı? Hamile marketi gibi bir şey var mi güvendiğiniz?
metemom_ esraeses canım can eriği istiyorsan bilemem de normal çağla istiyorsan badem çağlaları çıkmış tadı aynı erik gibi tuzlayıp sürekli yiyorum
Serendipity16 esraeses trendyol markette var manavlara falan gelmiştir benimde canım karpuz istiyor ama 450 lira olduğunu görünce oturdum aşağı 😂
ygmrerdm metemom_ hamilelikte tuz iyi değil canım dikkat et bende senin gibi portakalın üstüne bile tuz döker yerdim sonra heryerim ödem tuttu
esraeses cihangirgozde inanın gezdim bulamadım denk gelmedi demek ki şansızlığım burda da peşimi bırakmıyor 🙄
esraeses Hulo2105 ciddi misiniz ya ben Migros’a bakmıştım ama yoktu ay şansıma bak ya herkes her yerde var yazmış bana denk gelmedi hayatta ki şansım 😂
metemom_ Hulo2105 burdaki migrosa gelmemiş canım daha çok şükür karpuz gelmişti ama valla tadı da efsaneydi
Hulo2105 esraeses valla ben manavlarda da gördüm kocaman kocamandı. Ama daha çok pahalı ya 1-2 hafta daha bekle azcık insin sonra bi kilo al ye 😂
cihangirgozde esraeses öyle demeyin çekmeyin kendinize şanssızlığı.. inşallah çıkar karşınıza aşermek çok kötü bi şey
cihangirgozde Dilekpink canım mugide vardı galiba perada da var ama mugide kesin var daha 2 3 gün önce gördüm
Hulo2105 esraeses hahahaha ben şimdi anneme geldim çorludayım gittik migrosa ama yoktu yavaş yavaş geliyor demek ki😂