11.03.2024 tarihinde sabah erkenden acile gittik kızlar tansiyonum baya yükselmişti 17 10 a çıkmisti zaten sezeryan olacaktım ama ilk sıradan hemen aldılar ilaçlarla düşürmeye çalıştılar ama olmadı düşmedi kan tahlilerini aldılar ve hemen önlük giydirip ameliyata götürdüler çok sakindim neyse damar yolu açtılar yukarda açtıkları tıkandığı için yeniden açtılar ameliyat masasına çıktım sırtımdan iğne vurdular çok rahat olduğum için hemen oldu ve sıcaklık hissettim tam uyusunca doktorum hazirsan basliyalim dedi ve hazırim dedim başladılar çok hızlı bitti bebeğimi çıkardıklarını gördüm ameliyat ışığından herşey belli oluyordu cekistirmeleri hissediyordum ama ağrı acı zaten yoktu doktorum sana cinsiyeti ne demiştim dedim başta kız dediniz sonra erkeğe benzettiniz oğlun oldu dedi bende.n kıyafet almadılar bebeğimi yan tarafta sildiler ameliyat örtüsüyle kundakladilar biraz getirebilirmisiniz dedim bebeğime oksijen verdiklerini gördüm ama bı sorun olduğunu anlamadım doktorum herşey yolunda diyince bebeğimi yanıma getirdiler ağlıyordu yanıma gelince durdu zaten getirecez dediler götürdüler o ara dikiş attıklarını gördüm neyse odaya çıkarmadan başka odaya aldılar iyi olunca haber ver seni odaya alalım dediler iyiyim dedim bebeğim nerde ne zaman yukarı cikaracaksiniz dedim birazdan senle çıkar doktor kontrol ediyor yukarı çıktım ne zaman gelecek dedim gözetim altında birazdan çıkarırız dediler neyse biraz uyusuklugum geçti hafif ağrılarım vardı ama ağrı kesici vurunca ağrım kalmadı lavaboyada tek başına kalktım ilk yuruyusede annem yanımdaydı ama hemen toparlanmak için tek başıma yaptım ve başardım gittim hemşireye sordum bebeğimi getirmediler falan nie gelmedi o ara eşim geldi ve bebeği sevk ettiler bebek nefes alıp vermekte zorlaniyormus dedi ama bı iki güne hemen toparlanir doktor öyle demis bu hastanede de yer olmadığı için bize çok uzak bır yere sevk ettiler çok üzüldüm ama ağlamadım neden ağlamadım bilmiyorum geceleyin herkesin odasından bebek aglama sesi geliyordu ama bizim bebeğimiz yanımizda deildi annem uyudugunda eşim bebeğin fotosunu cekmişti ona bakıp ağlıyordum annem görmesin die aglamamaya calistim normalde hastanede iki gece kalınıyor Muş ama ben bir gece dayanamadım ertesi günün sabahı imzamı atıp eve geçtim tansiyonum düzene girince ve kan tahlillerimde temiz çıkınca eve geldik her gece ağladım ağrım aklıma bile gelmedi hep süt. Sagdim kesilmesin die iki saate bir sagiyordum dördüncü günü bebeğimi görmeye gittim ve. Doktor pazartesi gel emzir dedi emzirmeye gittim ve bebegim emdiği için ertesi gün taburcu olduk ağrıya gelince hiç ağrım yoktu dördüncü günu tam kalktım beşinci gün evimede kizimada ben baktım günlük temizligimi de yaptım iki buçuk yaşında kızım var onun yemegiydi herşeyiyle ilgilendim sormak istediğiniz biseyler olursa sorabilirsiniz Allah herkese hayırlı ağrısız acısız doğumlar nasip etsin ve şunu da diyeyim tabiki her bünye farklı ama yine olsa yine sezeryan olurum on tanede olsa yine sezeryan olurum 😂😂