_Birmelekannesii_ 4 yıldır bebek istiyoruz olmuyor reglime 8 gün var dayanamadım test yaptım 10 dk içinde sonuç böyle çıktı acaba testmi bozuk boş yere sevinmek istemiyorum çünkü o kadar negatif gördüm ki testlerde https://mutluresim.com/images/2024/03/28/zIf6P x.jpg
Sermec27 _Birmelekannesii_ yani maasallah ama bu teste göre var yani ve adete baya varmis inşallahta vardır rabbim sevindirsin 🥰🤲
Edckr Sevincinizi kursağınızda bırakmak istemem ama hayal kırıklığı yaşamamanız için. Benimde adetim 2 gün gecikti test yaptım sizinki gibi silik çizgi çıktı kan verdim 39 çıktı. Sevindim ama meğer adete yakında hormonlar yükseliyomuş ☹️
_Birmelekannesii_ Edckr bende 5 üzeri pozitif diye biliyorum ama inşallah olur sizinde Allahtan umut kesilmez
Sermec27 Edckr ee 39 zaten pozitif hem benim adete 4 gün kala bundan bile silik çıkmışti 80 çıkmıştı değerim hamileydim yani
haticekorkutt Edckr benimde 45 çıkmıştı ve değerim şuan 468 bence iki gün sonra tekrar kan vermelisin 🤭
Edckr _Birmelekannesii_ Çok teşekkür ediyorum şuan 12 haftalık hamileyim :) . Bilemiyorum maalesef kadın doğum hemşiresi arkadaşım vardı o söylemişti regl gününe yakın yüksek olabilir demişti ve sonrasındada regl olmuştum. Tekrar gidip kan vermiştim 36’ya düşmüştü değerim.
_Birmelekannesii_ Edckr inşallah olur 4 yıldır bekliyoruz 3 ay içinde olmazsa başka Bi tadevi uygulanacak