Arkadaşlar merhaba çok şükür ben miniğime 25 Martta kavuştum. Darısı isteyen tüm güzel anne adaylarına inşallah 🙏🏼 Öncelikle gelmek istemeyen bir bebişimiz vardı, biz zorla dünyaya getirtmiş gibi bir şey oldu😁 Devlet hastanesi takipliydim, kontrollerim haftada 1’e düşmüştü. Doktorum 38. Haftamda nst’de ufak kasılmalarımın başladığını söylemişti. Ara ara adet sancılarım oluyordu ama hep geçiyordu. Hatta her sancıyı ha bugün doğurucam ha yarın doğurucam diye umut ediyordum kendime 😁 39. Haftamda kontrole gittiğimde hiç sancım çıkmadı. Doktorum bebeğin daha kanala girmediğini 40. Hafta ya kadar gelmezse yatış yapıp suni sancı verip eğer olmazsa sezeryana alacağını söyledi. Suni sancıyı duyunca tabi aldı beni bi panik🫣Burada okuduğum ve duyduğum söylentilerden suni sancıdan o kadar çok korkuyordum ki. Hamileliğim boyunca yüzüm, ellerim ,ayaklarım, bacaklarım çok ödemliydi. Artık dayanılmaz bir hal almıştı ve hareket etmem bile zorlaşmıştı. Neyse biz o gün eve geldik eşim özel hastaneye gidip sezeryan yaptıralım dedi. İlk başlarda yok normal doğum istiyorum falan desem de sonra çok mantıklı geldi🙈 39+5 olduğum sabahı eşim özel hastaneyi aradı. Bugün gelirseniz konuşuruz doktor alabilir dedi. 1 saat içinde kendimi arabada buldum 😅 neyse gittik hastaneye doktorla görüştük. Doktor bebeğin kafasının 41. Hafta ile uyumlu olduğunu daha kanala girmediğini ve baş büyüklüğünden giremeyedebilir dedi. Biz beklemek istemediğimizi sezeryana karar verdiğimizi söyledik. Gerekli tüm tahliller yapıldıktan sonra odamıza çıktık. Hazırlandım 1 saat içinde beni almaya geldiler. Hadi gidiyoruz dediler ben başladım ağlamaya 🥹 9 ay boyunca bu anı bekleyip bebeğime kavuşacağımın mutluluğu bir yanda diğer yanda ise eşimden o an ayrılmak çok koydu. Ben ağlayarak ameliyathaneye indim çok soğuktu ve hiç o ortamı görmediğim için orada daha çok gerildim. Hemşireler bana sorular sorarak sakinleştirmeye çalıştılar. Belimden iğneyi yaptılar. Beklediğimden daha az acıdı. Direkt belimin aşağısında bir sıcaklık oluşmaya başladı ve uyuştu. Sondamı takacaklarını söylediler ki ondan da çok korkuyordum. Hiç taktıklarını hissetmedim. Hatta ben ne zaman takacaksınız diye sordum😅 Doktorum geldi ve başlıyoruz dedi. Tam bebek çıkarken karnıma bastırma olayı çok fazla canımı yaktı. Canımdan can gitti diyebilirim. 10 dk içinde bebeği çıkardılar ve ben oğlumu görünce yine hıçkırarak ağlamaklı oldum ve tüm acı hissiyatım gitti🥰 O kadar güzel bir duygu ki Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bebeğimi hazırladılar ve kucağıma verdiler birlikte odamıza çıktık. 6 saat sonra ilk yürüyüş ve sonda çıkarma işlemi yapıldı. Sonda çıkartılırken canım yanmadı ama ilk yürüyüş olayı çok zorladı. Ama bol yürüyüş yapa yapa bunu yendim. Bizim de doğum hikayemiz bu şekilde teyzeleri❤️ Biraz uzun oldu ama 9 aylık süren serüvenimizin mutlu sonunu sizinle paylaşmak istedim ❤️☺️ Hepinize güzel ve sağlıklı doğumlar diliyorum. ❤️ Başka merak ettiğiniz sorular varsa alabilirim 😘