Sibeltolga Kızlad selam dün gece bianfa agrım oldu gecmişti sabaha karsı yaklasık 1 haftadr karnm sertlesiyo uzanıyorum gecmiyo belim agrıyo eşim 2 saat sonra evde hastanye gtmelimiyim sol kasıgımada agrı giriyor agdaya gdcem diye temzlenmedim alltan bakarlarmı gitmeden evde halledeyimni 🙁
Hulyalp Sibeltolga hallet canim isini sonra git hastaneye nolur nolmaz. Kasilma yasiyosan normal degil erken. Belki mudahale gerekir. Yine de insallah sorunsuzdur gebeligin saglikla zamaninda alirsin bebegini kucagina.
elifiii Sibeltolga beklemeden gidin, sertlesme agri vs enfeksiyon belirtisi olabilir. erken dogum riski olabilir, ama stres olmayin dr degiliz neticede tecrubelerimizi yaziyoruz
Gktg2009 Bende 21 deyim bnm de bir anda ağrı giriyor ve şertleşiyor bazen bebeğin şekli çıkıyor doktor gazdan dedi alttan bakmadı
Sibeltolga Kızlar tesekkür ederm hepinize. Eşim 6 da evde olur gidiyim ozman acile burdada öyle bişeyki kanaman olmadıgı sürece acilden bakmıyolar
Mervisnese Sibeltolga ayaklarina patik panduf çorap kat kat giyin sıcak su torbası isit koy ayağının altina ıyi gelir insallah
Sibeltolga Mervisnese tesekkür ederm bi corap bi patik bi terlik var zaten sıcak su torbasıda koyarm smdi inşallah gaz sancısıdır 🙁
Yesim_Ercan Sibeltolga sakin seni alttan muane etmelerine izin verme ulrasonla bakmarina bisi olmaz ama elle bakiyolar onu yapma benimde 28 haftalikken karnim sertti kasigin agriyodu belim agriyodu baktılar bana altan ondan sonra sancilarim arti dogum yaptim bebegimde yasayamadi allah korusun sende oyle seyler yasama bak asla elleriyle bakmalarina izin verme rahmi aciyolar oyle
Sibeltolga Yesim_Ercan Söyledigini anladım ama burada alttan muayene etmedilerine etmelerine izin vermeyince imza at çık o zaman diyorlar hiçbir şekilde muayene etmiyorlar