Cansuozge1 Ya bişeyi çok merak ediyorum yakın zamanda bu hastanede sezaryen doğum yapanlar sadece belden mi uyuşturuldunuz yoksa genel mi? Ben belden istemiyorum sorduğum herkes belden uyuşturulduğunu söylüyor genel uyuşturulan var mı ?
Demmmmm Cansuozge1 21 gün önce doğum yaptım belden uyuşturdu hastanın durumuna göre benimle aynı zamanda doğum yapanlar dan genel olan da vardı
evvahe Cansuozge1 kişinin durumuna göre belirleniyor kuzenim benden 2 hafta önce genel oldu ben 23 gün önce spinal oldum
Demmmmm 3_oglan_annesi doğum ekibim çok çok iyiydi anestezi ve doğum dr um çok çok iyilerdi serviste yatarken ebeler için aynı durum söz konusu değil sonuçta devlet hastanesi beklentiyi çok yüksek tutmadım yoksa hayal kırıklığı olurdu benim için
3_oglan_annesi Demmmmm ay hiç hatırlamıyorum desem 🤭 bnm doğuma cooook var Ekim ayına denk geliyor şuan 10 haftalgm araştırma yapıyorum genelde hastaneler hakknda 🙈
3_oglan_annesi Arsell bn haftaya cuma günü gidecem soracağım yinede ama özel oda uzakdan gelenler icinmis bı bayanın eşi calisiyormus o söyledi @Deletedmom_110
Mombaby12 3_oglan_annesi merhaba bende başka şehirden geleceğim inşallah bu özel oda için ne yapmamız gerektiği hakkında bilginiz var mı acaba
Mombaby12 evvahe merhaba öncelikle gözünüz aydın olsun bende çam sakura da sezaryan olucağım da ama Başka bir ilden geleceğim hangi doktoru önerirsiniz sizin doktorunuz nasıldı ilgi ve alakası doğum anında ve sonrasında birde spinal doğumu kendiniz mi tercih ettiniz bu tercih imkanını veriyorlar mı
evvahe Mombaby12 muayeneler için alper bey ve demet hanım iyiler doğum zamanında doktorunuzu kendiniz seçemiyorsunuz o gün hangi doktor nöbetçiyse o yapıyor ameliyatı anesteziyi kendiniz seçmiyorsunuz durumuza göre doktor karar veriyor
3_oglan_annesi Mombaby12 sordum veznede ki bayana sürekli muaneye gelirsen ücretsiz suit oda olablrmis ama oda boş oda bulursan eğer yoğunluk oluyormuş genelde