esra_demiribis0309 Hanımlar 33+5 ken nstde sancım gözüktü doktor düşük inleyici doğum geciktirici ve bi dünya ilsc yazdı var mı durumu yaşayan
Hamilebirisi_06 esra_demiribis0309 ben 34 de yaşamıştım ama bir kez oldu o yüzden bir önlem vs alması sorun da olmadı
esmayb35 esra_demiribis0309 35. Haftadayım iki gündür hastanedeyim sancı yüzünden sabah çıktım. Aman ilaçlarınızı aksatmadan kullanın. Zamanında doğuralım inşallah 🙏🏻
Anneadayiii esra_demiribis0309 ben yaşadım hastanede yatışım da oldu doğum başlamadı durdurdular. 34+2 de dogdu ama erkenci kuşum ve şimdi 5 yaşında ☺️
esra_demiribis0309 esmayb35 size de geçmiş olsun korkuyorum o yüzden ilaç kullanımına dikkat ediyorum zamanında doğurmak tabiki en güzeli insan korkuyor bu kadar erken olunca
Boncukk123 ZeynepDuru17 geçmiş olsun canım peki yatış verildiğinde ne oluyor NST mi bağlıyorlar sadece yoksa açıklık var mı diye de bakıyorlar mı
ZeynepDuru17 esra_demiribis0309 şükür cnm evde yattım biraz nefes almam zorlandı oturamiyorum ağırlaştım iyice
ZeynepDuru17 Boncukk123 nst bağlıyorlar açıklığa bakıyorlar benim sezeryan olunca sancı çekmem yasak die baktılar di
esra_demiribis0309 Anneadayiii 34 haftada doğmuş ya kuveze flan aldılar mi kuveze alınmasından korkuyorum bende
Anneadayiii esra_demiribis0309 bir hafta öncesinde hastanede yattigimizda iki doz ciğer geliştirici vuruldu. Onlarında etkisi ile 2 saat kontrol amaçlı kaldı. Aynı haftada eltim doğurdu hiç belirti yokken onun oğlu 17 gün kuvezde kalmıştı
Anneadayiii esra_demiribis0309 vakti zamanında sağlıkla gelsin bütün yavrular 🙏 kötü düşünmeyin ben kendim düşüne düşüne doğurdum bence çektim resmen üstüme 😑
esra_demiribis0309 Anneadayiii bana da sancı gözükunce karaciğer geliştirici vurdular Rabbim helimizin yavrusuna sağlık sihat hayırlı ömürler versin