esty35 Kızlar merhaba anne yanı olarak kayınvalidemler kraft virgo beşik aldı yanımda bir süre onu kullanıcam, odası içinde park yatak alıp mı oda yapmalıyım montessori mi almalıyım. Elele madrenin park yatağı çok övülmüş onu mu alsam bilemedim
dogurangaplumba esty35 Benim kızım 5 yaşına kadar park yatakta yattı sonra odasını tamamlayınca karyola aldik
busduuk1914 esty35 ben anne yanı beşik kullanacağım, odasına da montessori aldım. Uzun yıllar kullanabilir en azından. Park beşikler eğer ki emerse gece içinden alıp koymak zor oluyor diye biliyorum. Bir süre sonra kendi odasına nanay zaten
susaMom_ esty35 Ben yoyko 8in1 aldım henüz gelmedi anne yani özelliğini kullanacağım genelde 1.5 yaşına kadar benimle aynı odada durur diyorum bir de Montessori çocuk takımı aldım doğmadan odasını yapmak istiyorum
esty35 surmene-1967 hali hazırda bazada var şu an odada yatılı misafir gelince onda yatırıyorduk, park yataktan sonra bazaya geçiş yapacağız muhtemelen ama montessoriler de çok hoş duruyor bazayı da kaldırıp atamıyorum işin içinden çıkamadım yani
BabyAta esty35 anne yanına park yatak, odasına montessori aldık. 1 yaşına kadar odasına alıştırmayı planlıyorum. 40i çıktıktan sonra gündüz uykularını vs de odasında yaptırmayı istiyorum.
Hazal966 esty35 beşik varsa park yatak almak mantıksız bence. Ben beşik almadım direk park yatak aldım. Elele madre aldım
esty35 Hazal966 anne yanına kayınvalidemler aldi beşik küçük ama park yataklar gibi değil kraftin virgo modeli en fazla 24 aya kadar yatıyorlar içinde
Birikii Beşiğiniz varmış park yatağa gerek yok aynı boyutta oluyor zaten. Odasına tek kişilik veya yeriniz varsa çift kişilik Montessori yatak alın derim. Benim ikizler ilk 2 ay park yatakta yattılar iki aylıkken odalarına geçirdim tek kişilik Montessori yatakta yattılar 9 Aya kadar biri ayağa kalkıp duşünce tekrar park yataklara koydum Montessori yatağım yerden değildi altında çekmeceli yavrusu yatak vardı. Şimdi 17 aylıklar yeni Montessori yatak yaptırıyorum korumaları yüksek yaptırıyorum normal yataklara göre.
esty35 Birikii anne yanı olan beşik kraftin Virgo modeli, park yataklarin boyutundan daha küçük 24 aya kadar yatıyor içinde
ggmom esty35 anne yani park beşik kullandım benim ahsapti rahat edemedi sürekli vurdu kafasını bacağını yaşından beri bazada yatıyor normal 2 mettelik bazalardan almıştım yanına korumalık takmıştım