Papatyaseven34 Kızlar keseye göre bile cinsiyet tahmini yapıp yüzde yüz doğru sonuçları olan bir instgram gördüm dogrumu gerçekten bende şuraya atayim anlayan yapsın yorum Kadın 200 tl istedi söylemek için ben zaten vermem ama meraktan sormuştum
Bbuse12 Papatyaseven34 vermeyin iki kere verdim ikisi de yanlis cikti ve suan kese cok kucuk 7. Haftadan sonra sekilleniyor
Hamilebirisi_06 Papatyaseven34 kese yuvarlaksa kız şekli yamuksa erkek diyorlar ama oğlumda yuvarlaktı
Papatyaseven34 Bbuse12 anladm canimm vermem zaten meraktan sordum ben bide ucretsizse atacaktim valla artık insanlar ne tuhaf ticaret yapar olmuşlar
Kardelenak Hamilebirisi_06 vallahi benim oğlumda fasulye gibiymiş hiç bilmiyordum böyle bireyler olduğunu kız yuvarlak erkek fasulye gibi yayık falan üşenmedim gittim baktım doğru 😀 şuan yine hamileyim ama çok küçük kese yuvarlak gözüküyor hayırlısı 😀😃🙂
Sinem_2534 Hamilebirisi_06 İlk cocugum kiz kesesi yuvarlak gibi tam değil 2.hamileyim bu bebegiminde kesesi yuvarlak gibi ama çok yamuk tam yuvarlak denmez cinsiyeti belli değil 12 hatalik haftaya ogrenicem yazarım buraya