Damlademir Merhaba yeni doktor arayışındayım Gebze civari özel hastane iyi bir kadın doğum doktoru önerisi verir misiniz ilgili ve telefon numarası veren
baab1 Damlademir ikinci gebeliğim. İlkindede yüzyıl çiğdem hanıma gittim suan yine onunlayım. Çok sevecen güzel yaklaşımlı biri. Tavsiye ederim🌸🫣
Damlademir baab1 telefon numarasını veriyor mu acaba YÜZYIL Gebze de doğum düşünmüyorum ebeleri çok kötü YÜZYIL PENDİK veya medical da düşünüyorum eğer tabi hamilelik nasip olursa
baab1 Damlademir evet çiğdem hanım veriyor du 4sene once kı dogumumda vermıstı gecede gelecegini soylemıstı. Ebelerden yana sıkıntı yaşamadım ozman. Ama sonu sezaryenle bittigi icin dogumhanede fazla vakıt geçirip ebeleri tanıyamadım. Ama kat hemsıreleri ebeleri cok ilgiliydi🌸
Nurumsun Medikalpark Mine Atlı, Sibel Mutlu bir bakın isterseniz. Doğumhane ekibi de çok iyi diyorlar. Mine hanım numarasını da veriyor, doğuma da giriyor mesai saati dışında da. Sibel hanımı bilmiyorum sadece iyi olduğunu duydum
Damlademir Nurumsun Sibel hanımın hastasıydım çok memnundum tatsız bi olay yaşadağımız için gidemeyeceğim kendisine onun gibi birini arıyorum 😕
Damlademir Sdtnrsvn Sibel hanımın hastasıydım değiştirmek istiyorum gebelik takibinde doğumda iyi bi doktor olduğunu düşünmüyorum düşük yaptım biraz onun ihmalsılığıne bağlıyorum ilk doğumumda bayram olduğu için kendisi yapmadı başka doktora gittim hiç sonra sormadı kendim gittim keşke gitmeseydim ben 3 yıldan sonra Sibel hanımdan hüsrana uğradım