Busrakrkmz28 Bu postu bir kaç kez açtım tam cevaplayan olmadığı için. 10 gün önce kanamam oldu şiddetli bi şekilde ve iki gün hastanede yattım serum iğne falan yedim ve hastaneden çıktığımda kanama lekeye dönmüştü eve gelincede kahverengi pıhtı geldi az bi şekilde. Doktor plesantayla alakalı dedi ve bugün 15 haftalık olduk aynı şey başına gelen var mı bebek sağlıklı dedi haftaya randevum var bakalım ne olacak. Başına böyle bir şey gelen paylaşabir mi benimle.
Sademm Canım bende hastanede yatmiştım kanama yüzünden 15 haftaya kadar devam etmişti kanamam suan 20. Haftadamdayım bütün tahlillerim yapmislardi kese etrafında da yoktu altan muayene de bişey çıkmadı doktorum bana bazı hamileliklerın kanamalı geçiyor demişti. Progestan kullanıyor musun ?
Busrakrkmz28 Sademm kullanıyorum hatta 5 günlük kaldı düzenli içiyorum benim kese etrafında kan pıhtısı var dedi ama benim tamamen kanama leke hepsi durdu şükür ağrım falan da yok.
Sademm Hele Bi hareket etmeye başlasın insan daha çok rahatlıyor bende çok korkmustum bazen karnım bile ağrısa panik yapıyordum ama şimdi hareket ettikçe içim rahatliyor allah hayırlısıyla kucağımıza almay nasip etsin sağlıklı sıhhatli bi şekilde 😊😊