Nurceyhan93 Selam güzel anneler Artık son haftalardayız 37nci haftamıza gircez ama merak ettiğim için soruyorum mayonez yediniz mi ben yedim ama sonra bi pişman oldum ☺️ aranızda var mı benim gibi
neanladinyurdagull Nurceyhan93 iki çocuğum var ikisinde de istediğim herşeyi az da olsa yedim ketçapindan mayonezine sucuguna balığına kolasına cipsine sadece az az yedim
Esrackc Nurceyhan93 canım bişey isteyince hep yiyorum azar azar abartmadan. Arada bir kaçamaktan bişey olmaz. Geçen biri şey demişti baharatlı cips yedim çok korkuyorum bebeğe bişey olur mu 😂😂
Azra8Engin Nurceyhan93 kııızz ben simdi farkettim maydanoz anladım mayonezmiş🙈🙈😁 ranch sos yiyorum mayonez sevmem😁
Boncukk123 Nurceyhan93 hayır canım hiç yemedim zaten sadece tostta ve patates kızartmasında yerdim gebelik de hiç tüketmedim yumurtayı normal yerken bile az pişmiş olmaması lazım diyor doktor canım mayonezde ki tamamen çiğ 🌸
MorKelebek54 Nurceyhan93 valla yalan olmasin cok yiyorum her kofte hamburger oizza gibi seylerin yaninda sadece mayonez seviyorum. Bizde bi skinti yaratmadi ama baskasina da yaratmicsgi anlamina gelmez. Doktora sorularak tuketilmesinden fayda var ☺️
Eko93 Nurceyhan93 dışarıda satılan mayonezler de yumurta akı pişiyormus oyizden sıkıntı yokmuş. Kendi el mahsulü olarak yapılanlarda sıkınti oluyormus oyuzden ben arada bi yedim valla
BabyAta Mayonez yasak değil ki eğer çiğ yumurta ile yapılmadıysa tabi kı. Arkasını okuyun pastörize yumurta yazıyorsa hiç bir sıkıntı yok. Evde yapılan çiğ mayonez yenmez. Yararlı bir şey mi değil tabi ki ekstra kilo ama ben çok severim ve hep yedim
Mira1604 Benim cnm son 1 aydır sureklı hamburger cips istiyor haftada 2-3 gün cipsle mayonez yiyorum 😔 cnm çok istiyor çünkü😔