ilaydamom_ Busearden 14+3 üm daha yeni bu hafta’nın başında geçti canım. çok zordu 5. haftadan beri beter haldeydim umarım tekrar gelmez. senin de en yakın zamanda geçer insallah
Kaderozy Busearden kusmalarim 13.14 den sonra azalmaya başladı ama şuan 18 olduk sabahları hayla çok kötü oluyorum kahvaltı yapana kadar
Cenksule Busearden 16. Haftadayım daha yeni geçti ara ara geliyor yine cidden çok zor süreç sağlıkla gelsin bebişler
Ezgianne 8.haftadan itibaren 4.ay sonuna kadar devam etti geceleri yatmadan 2 prilam dr içiyordum anca o şekilde hafifliyordu hiç geçmeyecek zannetmiştim
HmerveK 14+4’üm ve bu zamana kadar midem bulanmadı ama 2 kere istifra ettim biri de bugün. Sürekli olmadığı için bir korkmadım değil. Olması normal değil mi?
Busearden İlk gebeligimde hiç midem bulanmadi kusmadim bile hiç korkma bunyeden bünyeye değişiyor bence
Mervesoku Geçmiyor arkadaşlar neredeyse 17 haftalık olacağım çok fena 😢 ilaçta işe yaramıyor. İnşallah en kısa zamanda biter bu kusmalarımız
Dunja Haftadayım. Nerdeyse her gün kusuyorum. Çok kötü haldeyim. Ne kadar sürecek daha 😔 forumda biraz arattım da kişiye göre değişiyor zannımca. İnşallah daha fazla uzun sürmez. Halim kalmadı artık…